Αρπάχτηκαν στο Πρωινό Λιάγκας και Τεργιάκης - «Άκουσέ με επειδή δεν ξέρεις...»

Ανέβηκαν πολύ οι τόνοι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αρπάχτηκαν στο Πρωινό Λιάγκας και Τεργιάκης - «Άκουσέ με επειδή δεν ξέρεις...»

Οι δηλώσεις της Βάνας Μπάρμπα για την Acun Medya και τις τουρκικές παραγωγές έφεραν μεγάλες εντάσεις στο Πρωινό, με τον Τάσο Τεργιάκη και τον Γιώργο Λιάγκα να ανεβάζουν κατά πολύ τους τόνους και να διαφωνούν πολύ έντονα.

Συγκεκριμένα, ο Τάσος Τεργιάκης διαφώνησε με την ηθοποιό και ξεκαθάρισε πως η Acun Medya έχει προσφέρει πολλές θέσεις εργασίας, ενώ την ίδια στιγμή έχει καλύψει κενά που υπήρχαν στην τηλεόραση.

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν συμφώνησε με τον συνεργάτη του και κάπως έτσι οι τόνοι ανέβηκαν κατά πολύ με τους δύο παρουσιαστές να βάζουν τις φωνές στον αέρα της εκπομπής και την Φαίη Σκορδά να προσπαθεί να τους ηρεμήσει.

Ο καυγάς του Γιώργου Λιάγκα με τον Τάσο Τεργιάκη

Έξαλλοι Λιάγκας και Σκορδά στο Πρωινό - «Δεν έχει πάτο το βαρέλι»

Το πρωί της Τρίτης (21/12), ο Γιώργος Λιάγκας και η Φάιης Σκορδά σχολίασαν στο Πρωινό, τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, με τους δύο παρουσιαστές να ξεσπούν για ακόμα μία φορά κατά του πρώην μέλους των Ράδιο Αρβύλα.

Ενώ ο Στάθης Παναγιωτόπουλος συνεχίζει να ζει την καθημερινότητά του ανενόχλητος, παρά τις καταγγελίες που υπάρχουν εις βάρος του, οι κινήσεις του αλλά και οι νέες πληροφορίες που βγαίνουν για εκείνον σκορπούν οργή στον κόσμο.

«Μιλάμε για ξεφτίλα άντρα και συμπεριφορά. Αυτό πρέπει να ακούγεται, αυτό είναι το σοβαρό, ότι μιλάμε για ξεφτίλα», είπε αρχικά ο Απόστολος Λύτρας.

Τον λόγο πήρε τότε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος σχολίασε: «Βλέπω την κόρη του φίλου μου ερωτικά; Την ρίχνω, κάνω σεξ μαζί της και την πείθω να γυρίσουμε βίντεο και το ανεβάζω στο διαδίκτυο; Δεν έχει πάτο το βαρέλι».

Την εμφάνισή του με το μπλουζάκι του διαβόητου κανίβαλου παιδεραστή (δείτε τη εδώ), σχολίασε με πολύ έντονο τρόπο η Φαίη Σκορδά, η οποία από την πρώτη στιγμή έχει εκφράσει την απέχθειά της για τον συγκεκριμένο.