Ο γιος του Στέλιου Ρόκκου, Δημήτρης δέχτηκε "επίθεση" στο instagram - Η αιχμηρή απάντησή του

«Εγώ πάλι αδερφέ γελάω με κάτι φτωχομπινέδες δεξιούς που...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ο γιος του Στέλιου Ρόκκου, Δημήτρης δέχτηκε

Ένα αρκετά αιχμηρό μήνυμα δέχτηε ο μεγάλος γιος του Στέλιου Ρόκκου, Δημήτρης στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Μπορεί ο ίδιος να ασχολείται με την μουσική, ωστόσο στα social media πολλές φορές τοποθετείται και για κοινωνικά θέματα, προκαλώντας συχνά αντιδράσεις με τις απόψεις του, ενώ πριν λίγο καιρό είχε αναφερθεί και στην Ιωάννα Τούνη.

Το επιθετικό σχόλιο που δέχτηκε ο Δημήτρης Ρόκκος και η απάντησή του

Ωστόσο, ένας ακόλουθός του υποστήριξε πως η στάση του Δημήτρη είναι υποκριτική, στέλνοντας του ένα επίθετο μήνυμα που έλεγε χαρακτηριστικά: «Σε παρακολουθώ εδώ και καιρό. Βλέπω συνέχεια ταξίδια, ακριβές κιθάρες, ακριβά ρούχα, αμάξια κλπ. Γελάω με εσάς τους γιαλαντζί αριστερούς που ζείτε σε βίλες, πηγαίνετε βόλτες με κότερα σε νησιά και το παίζετε κοινωνικά ευαίσθητοι».

Ο Δημήτρης Ρόκκος του απάντησε: «Εγώ πάλι αδερφέ γελάω με κάτι φτωχομπινέδες δεξιούς που δουλεύουν 12 ώρες τη μέρα για 400-500 και δεν έχουν λεφτά ούτε για σφράγισμα και ταυτόχρονα είναι ρατσιστές με τους φτωχούς, που γλύφουν τα @@@@ του αφεντικού τους για δέκα ευρώ παραπάνω τον μήνα, και που ψηφίζουν έναν πρωθυπουργό που χρωστάει σε όποιον μιλάει ελληνικά και τους λέει στη μάπα τους ότι δεν είμαστε όλοι ίσοι.

Εν τω μεταξύ αμάξι τώρα θα πάρω αλλά anyway”.

 Δημήτρη Ρόκκος ανάρτηση
 Δημήτρη Ρόκκος ανάρτηση 2

Ο γιος του Στέλιου Ρόκκου τα "έχωσε" άσχημα στην Ιωάννα Τούνη - «Είναι υποκρισία...»

Μπορεί η Ιωάννα Τούνη το τελευταίο διάστημα να ζει έναν όμορφο έρωτα με τον αγαπημένοτης και να μην... ενοχλεί κανένα, ωστόσο δέχεται αρκετές επιθέσεις τόσο από τον κόσμο, όσο και από διάσημα πρόσωπα της τηλεόρασης και της μουσικής βιομηχανίας.

Τα "πυρά" του έριξε και ο Δημήτρης Ρόκκος, μέσα από την κάμερα της εκπομπής του MEGA Καλημέρα το πρωί της Δευτέρας 6/9.

«Καλλιτέχνες σαν τον πατέρα μου, τους βλέπω σαν brand. Δεν υπάρχει συγγένεια πάνω στο πατάρι. Θα ήμουν ψεύτης αν πω ότι δεν έχω τσακωθεί πολύ με τον πατέρα μου. Για μια δική μου χαζομάρα τα ακούω επί δέκα από εκείνον», ανέφερε αρχικά για τον πατέρα του.

Όσον αφορά για την Ιωάννα Τούνη: «Με τέτοιους ανθρώπους που κάνουν αυτά δεν θέλω να έχω καμία σχέση. Έχω πρόβλημα με τους ανθρώπους που έχουν μια δύναμη και την χρησιμοποιούν στους ανθρώπους του μεροκάματου. Σε πιάνει ο πόνος μετά για το τι συμβαίνει στη χώρα… Έλα… Είναι υποκρισία και μάλιστα πολύ».