Super Κατερίνα: Ξέσπασε σε κλάματα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου - To ρεπορτάζ για τη διαρροή ροζ βίντεο που τον "φωτογραφίζει"

«Μπορεί αυτά να φτάσουν στις οικογένειές μας»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Super Κατερίνα: Ξέσπασε σε κλάματα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου - To ρεπορτάζ για τη διαρροή ροζ βίντεο που τον

Το πρωί της Πέμπτης (23/12), η εκπομπή Super Κατερίνα θέλησε να σχολιάσει το θέμα που έχει κυκλοφορήσει για τον δημοσιογράφο που διέρρευσε προσωπικές στιγμές στο διαδίκτυο, με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να ξεσπά σε κλάματα καθώς κάποιοι υπονόησαν πως αυτός κρύβεται πίσω από την ιστορία.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν αυτός που αποκάλυψε πως πολλοί έχουν "φωτογραφίσει" τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και ο παρουσιαστής από τη μεριά του θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του.

Το ξέσπασμα του Δημήτρη Αλεξάνδρου

«Θα ήθελα να πω, γιατί όντως πέρασα πολύ δύσκολα, ότι ο καθένας μπορεί να βγει και να φωτογραφίσει τον οποιονδήποτε. Στήνεται ένα λαϊκό δικαστήριο στα social media και βγαίνει ανώνυμα και γράφει το οτιδήποτε. Μπορεί όλα αυτά, τα δημοσιεύματα, η ανακατασκευή που φτιάχνει ο καθένας, να φτάσουν στις οικογένειές μας. Λίγο προσοχή γιατί μπορεί να βαράτε έναν άνθρωπο αλλά δε ξέρετε από πίσω τι υπάρχει. Και όλα αυτά που λέτε…», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Αμέσως η Κατερίνα Καινούργιου τον πλησίασε για να τον παρηγορήσει, ξεκαθαρίζοντας πως αυτό που ένοιαζε βασικά τον Δημήτρη Αλεξάνδρου ήταν να μην θιχτεί το κύρος της εκπομπής καθώς και να μη μάθει τίποτα η γιαγιά του που είναι στο νοσοκομείο.

Η τοποθέτηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου το πρωί της Τρίτης (14/12), ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει την καταγγελία που έχει κυκλοφορήσει κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου εδώ και μερικές ώρες.

Ο ίδιος καταδίκασε την πράξη και μάλιστα τόνισε πως γνωρίζει από πρώτο χέρι πόσο άσχημη είναι μία τέτοια πράξη, καθώς κάτι αντίστοιχο έχει συμβεί και στην Ιωάννα Τούνη (δείτε εδώ την εξομολόγησή της για το ροζ βίντεο).

«Έχω τοποθετηθεί και παλαιότερα γι΄αυτό γιατί έχει συμβεί στην κοπέλα μου. Εύχομαι και να το ακούσουν πιο ψηλά και να σταματήσει αυτό το φαινόμενο.

Είναι άνανδρο να βλέπουμε τέτοιους ανθρώπους να κάνουν τέτοια πράγματα. Εύχομαι η κοπέλα να δικαιωθεί.

Όσοι έχουν κάνει τέτοιο πράγμα εύχομαι να το πληρώσουν γιατί κι αυτοί κάποια στιγμή θα γίνουν γονείς», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.