Εξελίξεις με την υγεία του Αντίνοου Αλμπάνη

«Έπειτα από 3 μέρες υψηλού πυρετού και μετά από εξετάσεις σε ίδρυμα προέκυψε πως...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Εξελίξεις με την υγεία του Αντίνοου Αλμπάνη

Κάποια προβλήματα με την υγεία του είχε τις τελευταίες μέρες ο Αντίνοος Αλμπάνης, με τον ηθοποιό να αποχωρεί προσωρινά από την παράσταση «Νιζίνσκι, η προφητεία της φωτιάς» του Χριστόφορου Χριστοφή σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λάλου.

Ωστόσο, ο ίδιος, γνωστοποίησε με μια νέα ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, πως επιστρέφει και πάλι στο θεατρικό σανίδι.

«Αγαπημένοι μου φίλοι γεια! Πρώτα απ΄όλα θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά για το συγκινητικό ενδιαφέρον σας αναφορικά με το πρόβλημα της υγείας μου. Έπειτα από 3 μέρες πολύ υψηλού πυρετού και μετά από εξονυχιστικές εξετάσεις σε νοσηλευτικό ίδρυμα προέκυψε πως είχα σοβαρή λοίμωξη η οποία προκάλεσε φλεγμονή στον οργανισμό μου. Ακολουθώ εδώ και μέρες αυστηρή φαρμακευτική αγωγή στην οποία ανταποκρίνομαι θετικά.

Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω αρχίσει να ανακτώ σιγά σιγά τις δυνάμεις μου και μπορώ με βεβαιότητα να σας πω πως από τη Δευτέρα 27/12 θα μπορώ να επιστρέψω ακμαίος στα θεατρικά μου καθήκοντα στο @tempusverum_enathines. Όλη η ομάδα του θέατρου @lalos.dimitris @kristelkap @papadomic @gianniskatsimichas @nick.chortarias @kalaitzandonaki θα είμαστε εκεί για να σας υποδεχτούμε και πάλι και να ταξιδέψουμε στον μαγικό κόσμο του Νιζίνσκι».

Η ανάρτηση του Αλμπάνη για την υγεία του

Εξελίξεις με την υγεία του Αντίνοου Αλμπανη

"Αυτοί οι πόνοι δεν θα φύγουν"

Καλεσμένος στην εκπομπή “Τι λες τώρα” βρέθηκε το πρωί της Κυριακής (12/12) ο Αντίνοος Αλμπάνης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην περιπέτειά του με τον καρκίνο αλλά και για τον λόγο που αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά.

«Έχω την πεποίθηση ότι κανένας άνθρωπος δεν αξίζει να περνάει τις δυσκολίες αυτής της ζωής μόνος του. Κάθε άνθρωπος για τον εαυτό του επιλέγει και αποφασίζει πως θα πορευτεί. Οι αποφάσεις αυτές δεν είναι πάντα σωστές. Και γω το γεγονός ότι αρχικά αντιμετώπισα μόνος την ασθένεια μου δεν είναι ένα παράσημο το οποίο το κουβαλάω, λάθος ήταν και δεν θέλω να το επαναλαμβάνω αυτό το λάθος. Αυτό με απομακρύνει και από τον κόσμο, από τους ανθρώπους, από τις σχέσεις, από την οικογένεια, από το κοινό. Δεν θέλω να ζω έτσι.

Σε προηγούμενα χρόνια δεν θα το μοιραζόμουν καν, δεν θα το επικοινωνούσα αυτό το πράγμα. Αν υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο είπα πως θα βγω και θα μιλήσω για αυτό, είναι ακριβώς για να πάρουν κουράγιο άνθρωποι που μπορεί να ζορίζονται πολύ με αυτό το ζήτημα και φυσικά να σταματήσει να είναι ταμπού το θέμα του καρκίνου. Δεν είναι ταμπού ο καρκίνος, έχει χτυπήσει όλα τα σπίτια και όλες τις οικογένειες και μπορεί να ξεπεραστεί.

Πάντα θα αφήσει κάτι. Και γω σήμερα μπορεί να ζορίζομαι και να έχω προβλήματα, Η ζωή είναι όμως ένα μεγάλο πλάνο και αυτό πρέπει να κοιτάς, όχι τα μικρούλια που έρχονται μπροστά σου. Ναι, θα πονάω αλλά θα σφίξω τα δόντια και θα πάω παρακάτω. Ακόμα και σήμερα έχω σοβαρούς πόνους από τις θεραπείες που έκανα και αυτοί οι πόνοι δεν θα φύγουν. Είναι πόνοι στα κόκαλα, στους μύες… Πόνοι σοβαροί, όχι σε τόσο μεγάλη ένταση όπως παλιά αλλά τους έχω κληρονομήσει και θα μου μείνουν», κατέληξε ο ηθοποιός.