Αγωγή σε γνωστό δημοσιογράφο - Διέρρευσε ροζ βίντεο της πρώην συντρόφου του

Το έστειλε στον νυν σύντροφο της προκειμένου να την εκδικηθεί

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αγωγή σε γνωστό δημοσιογράφο - Διέρρευσε ροζ βίντεο της πρώην συντρόφου του

Στον απόχητο της υπόθεσης του Στάθη Παναγιωτόπουλου (διαβάστε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις) έρχεται στο φως μια νέα καταγγελία, με πρωταγωνιστή γνωστό δημοσιογράφο.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Πέμπτης (23/12), παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR πως πασίγνωστος δημοσιογράφος και πανελίστα με παρουσία στην ελληνική τηλεόραση για περισσότερο από μια δεκαετία είχε καταγράψει με τη σύμφωνη γνώμη της πρώην συντρόφου βίντεο που περιείχε τις ερωτικές τους περιπτύξεις.

Ωστόσο, λίγο καιρό μετά τον χωρισμό τους, έστειλε αυτό το βίντεο στον νυν σύντροφο της κοπέλας προκειμένου να την εκδικηθεί. Ακολούθησε αγωγή εναντίον του παρουσιαστή που, ωστόσο, αποδίδεται ως κατηγορία σε πλημμέλημα.

«Με βιντεοσκοπούμε παρά τη θέλησή μου» - Νέα καταγγελία για πασίγνωστο ηθοποιό

Δεν έχουν τέλος οι σοκαριστικές καταγγελίες που φτάνουν στο ΣΕΗ. Πριν από λίγη ώρα, η εκπομπή Πρωινό ανακοίνωσε πως μία ηθοποιό κατήγγειλε έναν γνωστό ηθοποιό για σεξουαλική παρενόχληση. Το ΣΕΗ συνεδρίασε και διέγραψε τον ηθοποιό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, πρόκειται για έναν ηθοποιό που συμμετείχε σε μία πολύ επιτυχημένη σειρά της τηλεόρασης, ενώ η νέα αυτή καταγγελία ήρθε λίγο μετά τον ηθοποιό που πήγε στον εισαγγελέα για βιασμό.

«Με βιντεοσκοπούμε παρά τη θέλησή μου και το έδειχνε σε όλους από εκεί το έμαθα κι εγώ. Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που μου συνέβαινε! Πήγα κατευθείαν στην αστυνομία, αλλά δεν με βοήθησε κανείς, πανικοβλήθηκα, για να το διαχειριστώ πήγα σε ψυχολόγο, μου πήρε καιρό να συνέλθω απ΄ όλο αυτό που είχα ζήσει…» ανέφερε στην κατάθεσή της η ηθοποιός!

Ο Σπύρος Μπιμπίλας επικοινώνησε με την εκπομπή και επιβεβαίωσε ότι την καταγγελία και τη διαγραφή του ηθοποιού από το ΣΕΗ.