Μπαμπάς για δεύτερη φορά ο Γιάννης Καλλιάνος; - Η αποκάλυψη στο Mega Καλημέρα

Η επιθυμία του να μεγαλώσει η οικογένειά του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μπαμπάς για δεύτερη φορά ο Γιάννης Καλλιάνος; - Η αποκάλυψη στο Mega Καλημέρα

Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο Mega Καλημέρα το πρωί της Παρασκευής (24/12) παραχώρησε ο Γιάννης Καλλιάνος μαζί με την αγαπημένη του σύζυγό, Χάρις Δαμιανού, οι οποίοι μεταξύ άλλων αποκάλυψαν πως θα ήθελαν να κάνουν ένα δεύτερο παιδάκι.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι υποδέχθηκε πριν από μερικούς μήνες το πρώτο τους παιδί και από εκείνη τη στιγμή η ζωή τους έχει αλλάξει σημαντικά (δείτε εδώ την τρυφερή ανάρτηση του μετεωρολόγου με τον γιο του).

Η συνέντευξη του Γιάννη Καλλιάνου με τη σύζυγό του

«Ξυπνάμε πολύ νωρίς και ιδιαιτέρως η Χάρις γιατί εγώ λείπω πολλές ώρες από το σπίτι. Είναι εξαιρετική μητέρα, άριστη. Έχω να το πω αυτό. Είναι εξαιρετική. Τραβάει το ξενύχτι, τραβάει τα πάντα», είπε αρχικά ο Γιάννης Καλλιάνος.

«Η σχέση μας έχει αλλάξει και οι ισορροπίες αλλάζουν. Τώρα ήρθε ένα νέο μέλος που χρειάζεται την αποκλειστική φροντίδα και των δυο μας, όμως όταν υπάρχουν θεμέλια στην σχέση το ξαναβρίσκεις», είπε στη συνέχεια η Χάρις Δαμιανού.

Τέλος, ο Γιάννης Καλλιάνος σχολίασε: «Βγήκαμε χθες μια βόλτα και φάνηκε λες και πήγαμε στον πύργο του Άιφελ, δεν ήθελα να γυρίσω σπίτι. Θέλουμε κάποια στιγμή να κάνουμε ένα παιδάκι ακόμα για να έχει αδερφάκι. Ό,τι και να σου φέρει ο Θεός είναι το πιο όμορφο πράγμα».

Η εξομολόγηση της συζύγου του Γιάννη Καλλιάνου για τη δύσκολη εγκυμοσύνη της

Ο Γιάννης Καλλιάνος έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ωστόσο, μέχρι να έρθει στον κόσμο το παιδάκι του η σύζυγός του πέρασε δύσκολη εγκυμοσύνη, όσον αφορά τα συμπτώματα που είχε.

Η Χάρις Δαμιανού μίλησε στην εφημερίδα On Time και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο πρώτο τετράμηνο, και το τελευταίο τρίμηνο.

«Η εγκυμοσύνη μου ήταν δύσκολη από πλευράς συμπτωμάτων. Το μωράκι μας δεν μας ανησύχησε σε τίποτα, όλες οι μετρήσεις ήταν καλές, οπότε δεν είχαμε ανησυχήσει σε αυτό το κομμάτι και ήταν ευλογία από τον Θεό. Η εγκυμοσύνη ήταν δύσκολη από τη δική μου πλευρά. Στο πρώτο τετράμηνο είχα φρικτές ναυτίες, εμετούς δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι, έβγαινα για να πάω στο νοσοκομείο. Μετά τους 4 μήνες ήταν λίγο καλύτερα. Όταν μπήκα στον έβδομο μήνα άρχισαν φρικτές παλινδρομήσεις, άρχισα να βαραίνω πάρα πολύ, μπήκε το καλοκαίρι ήρθαν και οι καύσωνες που μας ταλαιπώρησαν. Έκανα υπόταση, είχα δύσπνοιες, είχα παλινδρομήσεις, ήταν δύσκολο το τελευταίο τρίμηνο. Έλεγα μέσα μου άντε να γεννηθεί να ελευθερωθώ», δήλωσε χαρακτηριστικά η Χάρις Δαμιανού.