«Επίτηδες το κάνατε...» - Ασύλληπτο περιστατικό με την Φαίη Σκορδά στον αέρα του Πρωινού

Το ατύχημα της παρουσιάστριας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Επίτηδες το κάνατε...» - Ασύλληπτο περιστατικό με την Φαίη Σκορδά στον αέρα του Πρωινού

Παραμονή Χριστουγέννων σήμερα ωστόσο τα απρόοπτα δεν έλειψαν από το Πρωινό, με τη Φαίη Σκορδά να έχει ένα μικρό ατύχημα στο πλατό της εκπομπής, την ώρα που προσπαθούσε να σερβίρει τους συνεργάτες της με το γλυκό που έφτιαξε ο Πέτρος Συρίγος.

Η παρουσιάστρια βοήθησε τον γνωστό μάγειρα να φτιάξει μία φοβερή πάβλοβα και έτσι στη συνέχεια αποφάσισε να δώσει και στους υπόλοιπους στο πλατό να δοκιμάσουν.

Το ατύχημα της Φαίης Σκορδά

Όταν άνοιξε ωστόσο το ντουλάπι για να πάρει πιάτα, έπεσαν πάνω στο κεφάλι της δύο τεράστιες μπάλες από τον στολισμό του πλατό.

«Τρεις ώρες έφτιαχνα το μαλλί μου! Επίτηδες το κάνατε για να χαλάσω το μαλλί μου… θεωρείται ότι αυτό σωστό;», είπε η παρουσιάστρια, την οποία πρόσφατα "πιάσαμε" να αγοράζει κάστανα.

Ο καυγάς της Φαίης Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα

Κανονικός χαμός επικράτησε το πρωί της Πέμπτη (23/12) στην εκπομπή Πρωινό, την ώρα που σχολίαζαν τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος παίρνει προθεσμία να απολογηθεί ως την Δευτέρα (27/12).

Ο ψυχίατρος Δημήτρης Παπαδημητρίαδης μίλησε ζωντανά στην εκπομπή, αναφορικά με το ποσοστό των γυναικών που δέχονται να καταγράψουν προσωπικές τους στιγμές.

Ο Γιώργος Λιάγκας πήρε αρχικά τον λόγο και είπε: «Αυτό που λέω εγώ, κι ας με βρίζετε όλοι, κορίτσια μην δέχεστε να καταγράψετε προσωπικές στιγμές γιατί βλέπετε τι λένε τα στοιχεία, έξι στους δέκα θα σας πουν ψέματα και θα ανεβάσουν τη φωτογραφία ή το βίντεο».

«Δηλαδή πάλι οι γυναίκες πρέπει να προσέχουν και να έχουν τα μάτια τους 14;», είπε η Φωτεινή Πετρογιάννη με την Φαίη Σκορδά, έξαλλη, να απαντά: «Πες στους άντρες να βάλουν μυαλό στο κεφάλι τους. Πια θεωρούν οι άντρες ότι δεν έγινε και κάτι. Ας βγάλουμε το βιντεάκι να το δείξουμε στο φίλο μας. να καταλάβουν τα αγόρια ότι όταν δείχνεις το βιντεάκι της κοπέλας που ήσουν έστω και για ένα βράδυ μαζί στον κολλητό σου, δεν σε κάνει πιο μάγκα, άνανδρο σε κάνει. Αυτό πρέπει να πεις».

Ο Γιώργος Λιάγκας τότε σχολίασε: «Είναι απαράδεκτο, προφανώς. Πρέπει να πεις κι αυτό, αλλά να πεις και το άλλο. Από τη στιγμή που υπάρχουν αυτοί, που δεν θα αλλάξει η κοινωνία από τη μία μέρα στην άλλη, μην κάθεστε κι εσείς να τραβάτε βίντεο».