Ξέσπασε στο Πρωινό ο Σταμάτης Κραουνάκης - «Τη σκότωσε στο ξύλο κι έλεγε ότι...»

«Για πολύ μεγάλη μου τύχη δεν ήμουν ποτέ κολλητός φίλος με αυτούς τους ανθρώπους»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξέσπασε στο Πρωινό ο Σταμάτης Κραουνάκης - «Τη σκότωσε στο ξύλο κι έλεγε ότι...»

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (24/12) ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις καταγγελίες που υπήρξαν τους τελευταίους μήνες στη χώρα μας καθώς και στις γυναικοκτονίες.

Ο ίδιος άλλωστε πολλές φορές σε δηλώσεις του έχει αναφερθεί στον Δημήτρη Λιγνάδη και στη στάση του όλο αυτόν τον καιρό.

Οι δηλώσεις του Σταμάτη Κραουνάκη στο Πρωινό

«Για πολύ μεγάλη μου τύχη δεν ήμουν ποτέ κολλητός φίλος με αυτούς τους ανθρώπους γιατί αν ήταν φίλοι μου θα ήμουν σε πολύ δύσκολη θέση. Θα το είχα βουλώσει.

Όλο αυτό το ξεκαθάρισμα που γίνεται μου φαίνεται όπως όλα τα πράγματα στην Ελλάδα, άρπα κόλλα. Ευτυχώς το σωματείο και ο Σπύρος Μπιμπίλας κράτησαν μπόσικα σωστά.

Την πήγε στο τμήμα να πει ότι “έπεσα από τη σκάλα”. Αυτό με ξεπερνάει. Δεν αντέχω να το σκεφτώ. Και ότι άφησε την πνοή της η κοπέλα σκοτωμένη στο ξύλο, λέγοντας “έπεσα από τη σκάλα”. Σκέψου αυτό μέσα, το μαγνητόφωνο που επαναλαμβάνει τη φράση “έπεσα από τη σκάλα”», είπε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Κραουνάκης.

"Κόλαφος" ο Σταμάτης Κραουνάκης: «Συναντώ συχνά κλίκες ηλιθίων»

Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης με τον Σταμάτη Κραουνάκη προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης μίλησε για την σχέση με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη αλλά και τις… κλίκες "ηλιθίων".

«Συναντώ συχνά πολλές κλίκες ηλιθίων. Είχα κάνει κάποτε ένα υπέροχο κείμενο του Λεμπέση και εκεί συνάντησα τη λέξη κλίκα και ότι το πρώτο πράγμα που κάνουν οι βλάκες είναι να κάνουν κλίκα! Να βρουν δηλαδή τους ίδιους. Όλο το σύστημα πατάει πάνω σε αυτό.

«Με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη έγινε αυτό το περιστατικό για το οποίο, από ότι κατάλαβα, δεν ευθύνεται και αυτή. Ήταν ένα πράγμα που εμένα σαν αριστερό άνθρωπο και καλλιτέχνη με ενόχλησε. Αντέδρασα αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με τον άνθρωπο και με μια φιλία τριάντα ετών. Πιστεύω ότι ο χρόνος θα μας ξαναφέρει κοντά».