Έτοιμη να γίνει μαμά για πρώτη φορά η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Το αποκάλυψε για πρώτη φορά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έτοιμη να γίνει μαμά για πρώτη φορά η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Παρασκευής (24/12) η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Η ίδια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον μέλλοντα σύζυγό της αλλά και στον γάμο της.

Οι δηλώσεις της Αλεξανδράκη για τον άντρα της

«Το 2020 γνώρισα τον άνδρα μου, το 2021 μου έκανε πρόταση γάμου. Αυτές οι δύο χρονιές έχουν σημαδευτεί πολύ όμορφα. Αν έχεις καλή πεθερά θα έχεις καλή ζωή. Είναι νόμος αυτό, η Αλεξανδράκη το υπογράφει.Βλέπω στο τέλος να παίρνω τον άντρα μου και έναν παπά και να παντρευόμαστε.

Πηγαίνουμε από αναβολή σε αναβολή γιατί δεν εθελοτυφλούμε στα προβλήματα των άλλων. Οπότε προτιμούμε να δώσουμε προτεραιότητα σε κάποιον που έχει ανάγκη.

Θέλω πάρα πολύ να κάνω ένα παιδάκι και ο άντρας μου το θέλει, απλά περιμένουμε να πάρουμε την ευλογία πρώτα από τον Θεό και μετά να φέρουμε ένα παιδί στον κόσμο», είπε η Δήμητρα, λίγο μετά τις καταγγελίες της για τον αδερφό της και το σχολείο που πηγαίνει.

Βάφτιση πριν από τον γάμο - Οι πρώτες δηλώσεις της Δήμητρας Αλεξανδράκη για την τελετή

Στα εγκαίνια καταστήματος βρέθηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη και εκεί την συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες. Στις δηλώσεις που έκανε λοιπόν το μοντέλο, μίλησε για τον γάμο με τον σύντροφό της μετά την εντυπωσιακή πρόταση που της έκανε, αλλά και για την βάφτιση που θα ετοιμάσει... για την ίδια.

«Ακόμα δεν έχουμε ξεκαθαρίσει το ζήτημα της κουμπαριάς δυστυχώς. Κατά πάσα πιθανότητα, όμως, θα ξαναβαφτιστώ για τρίτη φορά» είπε αρχικά για το μπέρδεμα που έχει δημιουργηθεί.

Και στη συνέχεια εξήγησε: «Και οι δύο κουμπάροι μας –και η δικιά μου και του άντρα μου- είναι παλαιοημερολογήτες. Θα είναι ένας γάμος κλειστός-υπερπαραγωγή για πάρτη μας».