«Στο Πρωινό δεν είχα περάσει καλά! Ήταν...» - Η Λάουρα Νάργες "έσπασε" την σιωπή της για πρώτη φορά

«Με το καλημέρα, στην πρεμιέρα, μπήκε ο...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Στο Πρωινό δεν είχα περάσει καλά! Ήταν...» - Η Λάουρα Νάργες

Στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» και τον Αρτ μίλησε το πρωί της Κυριακής (26/12) η Λάουρα Νάργες. Η όμορφη παρουσιάστρια μίλησε για τον Χρήστο Σαντικάι ενώ απάντησε για το Πρωινό και την αποχώρησή της από το The Voice.

Οι αποκαλύψεις της Νάργες

«Φέτος στο παραμύθι μου, βρήκα τον πρίγκιπά μου. Ο Χρήστος για μένα είναι το καλύτερο δώρο, κλείνουμε 6 μήνες μαζί. Δεν τον είχα δει μικρό να τραγουδάει, ήμουν στη Γερμανία τότε.

Αν γυρνούσα τον χρόνο θα ήθελα να φέρω πίσω τον μπαμπά μου και τη γιαγιά μου. Αποδέχτηκα την απώλεια με ψυχοθεραπεία που κάνω ακόμα. “Λείπει” 8 χρόνια αλλά ξέρω ότι είναι πάντα μαζί μου.

Ο κύκλος του Survivor έχει κλείσει για μένα. Το έζησα πολύ όμορφα και έντονα. Στο Πρωινό δεν είχα περάσει καλά, ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για εμένα. Με το… καλημέρα, στην πρεμιέρα, μπήκε ο πατέρας μου στο νοσοκομείο και μετά από πέντε μέρες τον έχασα.

Δεν μετάνιωσα ούτε λεπτό που άφησα το The Voice», αποκάλυψε η Λάουρα Νάργες.

Η Λάουρα Νάργες στο πλευρό του Χρήστου Σαντικάι - Αποκλειστικές φωτογραφίες από τα τρυφερά τετ α τετ

Μετά από τον "κακό" χαμό που είχε δημιουργηθεί με τις δηλώσεις της Μάρας Μεϊμαρίδη, ο Χρήστος Σαντικάι και η αγαπημένη του Λάουρα Νάργες φαίνεται να ζουν για τα καλά τον έρωτά τους χωρίς να τους εμποδίζουν τα "κακόβουλα" σχόλια.

Οι δυο τους πριν από λίγο καιρό αποκάλυψαν πως είναι τρελά ερωτευμένοι με αποτέλεσμα πλέον να μην μπορούν να το κρύψουν αφού ο γνωστός τραγουδιστής ακολουθεί την αγαπημένη του σε κάθε της βήμα. Μάλιστα, κάθε Σάββατο τους βλέπουμε στο J2US όπου διαγωνίζεται η Λάουρα Νάργες.

Ωστόσο, ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr απαθανάτισε το ταιριαστό ζευγάρι σε τρυφερές στιγμές από νυχτερινή έξοδο που είχαν.

Νυχτερινή έξοδος για Λάουρα Νάργες και Χρήστο Σαντικάι

Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι σε τρυφερές στιγμές

Σαντικάι - Νάργες

Χρήστος Σαντικάι και Λάουρα Νάργες - Έξοδος