Στάθης Παναγιωτόπουλος: Πολύ δύσκολες ώρες - Δεν τον επισκέφθηκε κανείς στο κρατητήριο τα Χριστούγεννα

Σήμερα θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Πολύ δύσκολες ώρες - Δεν τον επισκέφθηκε κανείς στο κρατητήριο τα Χριστούγεννα

Χριστούγεννα στο κρατητήριο έκανε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος έχει πάρει προθεσμία μέχρι σήμερα (27/12) και σε λίγες ώρες θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για τα αδικήματα που του έχουν καταλογιστεί.

Ήδη του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος από τον εισαγγελέα, ενώ η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι η «παραβίαση προσωπικών δεδομένων κατ΄ εξακολούθηση με σκοπό τη βλάβη».

Τι συνέβη τα Χριστούγεννα με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Happy Day, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος πέρασε εξαιρετικά δύσκολο βράδυ τα Χριστούγεννα, καθώς κανένας δικός του δεν τον επισκέφθηκε στο κρατητήριο, παρά μόνο ο δικηγόρος του.

Η αποκάλυψη του Απόστολου Λύτρα για την υπόθεση

Σήμερα (27/12) αναμένεται να απολογηθεί ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, καθώς το έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. Ο Απόστολος Λύτρας, ο συνήγορος της 28χρονης κοπέλας που έκανε την πρώτη καταγγελία υποστήριξε στο Τώρα Ό, τι Συμβαίνει πως σίγουρα θα έχουμε νέες εξελίξεις στην υπόθεση πολύ σύντομα.

«Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι θα προκύψουν και άλλα πράγματα στην υπόθεση. Έχω ήδη στα χέρια μου δυο email που μου ήρθαν ανώνυμα αλλά έχω έρθει σε επαφή και με άλλη μια κοπέλα. Οι καταγγελίες αυτές λένε τα ίδια πράγματα, ότι κατά το παρελθόν, την περίοδο που είχαν σχέση εκείνος κατέγραψε τις προσωπικές τους στιγμές και τις δημοσίευσε σε site με πορνογραφικό περιεχόμενο.

Στην περίπτωση της δεύτερης κοπέλας, το υλικό είναι ακόμη ανηρτημένο στο διαδίκτυο», δήλωσε μεταξύ άλλων, ενώ επεσήμανε ότι μέχρι στιγμής, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν προσπάθησε καν να κατεβάσει το υλικό από τις σελίδες στις οποίες το είχε αναρτήσει.

Αναφορικά με την ποινή που μπορεί να του επιβληθεί, ο Απόστολος Λύτρας απάντησε: «Προβλέπεται ποινή κάθειρξης μέχρι δέκα χρόνια. Τα 4-5 θα είναι αυτά που θα εκτίσει ο καταγγελόμενος. Αύριο θα αποφασιστεί αν θα χρειαστεί ή όχι να προφυλακιστεί αφού ο εισαγγελέας θα πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο αν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είναι ύποπτος διαφυγής ή αν υπάρχει πιθανότητα να διαπράξει και πάλι το ίδιο αδίκημα».