Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα της ΕΡΤ - Τι συνέβη

Η αποκάλυψη του Μάκη Δελαπόρτα που την «λύγισε»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα της ΕΡΤ - Τι συνέβη

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (27/12) ο Μάκης Δελαπόρτας. Ο ίδιος μάλιστα συγκίνησε αρκετά την Νάνσυ Ζαμπέτογλου με τις δηλώσεις του.

Συγκεκριμένα, ο Μάκης Δελαπόρτας διηγήθηκε μια ιστορία από τα τελευταία Χριστούγεννα της Ρένας Βλαχοπούλου.

Η συγκίνηση της Ζαμπέτογλου με την αποκάλυψη του Δελαπόρτα

«Θα σας πω μια ιστορία από τα τελευταία Χριστούγεννα της ζωής της. Μου ζήτησε να την πάω να δει στολισμένη την Αθήνα με το αυτοκίνητο και να την περάσω έξω από το Ακροπόλ, που ήταν το «σπίτι» της, 40 χρόνια εκεί. Ήθελε να σταματήσω έξω από την πόρτα, έβλεπε τον κόσμο που έβγαινε και έβαλε τα κλάματα και εγώ εκεί σοκαρίστηκα. Έλεγε «Άσε με να θυμηθώ». Λέω «Πάμε να φύγουμε μη σε δει ο κόσμος». Μου λέει «Όχι, άσε με άσε με». Αυτό που έζησα ήταν για μένα λίγο…», είπε χαρακτηριστικά ο Μάκης Δελαπόρτας.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα: «Όλο αυτό που ακούω να τραγουδάει τώρα για την Αθήνα και σκέφτηκα αυτή την εικόνα που περιέγραψες», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος, η οποία και πριν λίγο καιρό συγκινήθηκε on air.

«Λύγισε» on camera η Νάνσυ Ζαμπέτογλου - «Δεν κλαίω από στεναχώρια...»

Στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μίλησε το πρωί της Πέμπτης (9/9), η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, η οποία ξεκίνησε το νέο της τηλεοπτικό βήμα στην ΕΡΤ μαζί με τον καλό της φίλο και συνεργάτη, Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Η παρουσιάστρια εξήγησε πως αισθάνεται την ΕΡΤ σαν το σπίτι της, ενώ σε κάποιο σημείο της συνέντευξης, αναφέρθηκε στην οικογένειά της και δε δίστασε να «λυγίσει».

«Εδώ είναι το στέκι μας τώρα πια, είναι αρκετός ο καιρός που μπαινοβγαίνουμε σε αυτό το στούντιο και είμαστε η ομάδα της ΕΡΤ και η δική μας. Έχουμε δέσει πάρα πολύ ωραία μαζί όλοι μαζί.

Δεν έχω ξεκινήσει από εδώ ή μπορώ να πω ναι. Όταν γίνονταν εκείνες οι ιστορικές εκπομπές πολλά χρόνια πριν, τα «Κυριακάτικα», το «Κάθε μεσημέρι», το «Τρεις στον αέρα» εγώ ήμουν το παιδάκι που ανακάτευε τους κλήρους στις κληρώσεις των εκπομπών. Ήμουν ένα παιδάκι που μπαινοέβγαινε στην ΕΡΤ. Ή εδώ στην Αθήνα ή στην Θεσσαλονίκη. Όταν έρχονταν δηλαδή στη Θεσσαλονίκη τα συνεργεία της ΕΡΤ, ο αδελφός της μαμάς μου ήταν κάμεραμαν εδώ».

Σε αυτό το σημείο, στο οποίο αναφέρθηκε στον θείο της, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου λύγισε: «Περίμενε, κάνε λίγο διάλειμμα. Δεν κλαίω από στεναχώρια. Κλαίω από συγκίνηση», είπε χαρακτηριστικά.