Σεργουλόπουλος σε Μενεγάκη: «Εσύ ήσουν πάντα πρώτη στα νούμερα τηλεθέασης»

«Όση επιτυχία και να κάναμε στο πρωινό του MEGA...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σεργουλόπουλος σε Μενεγάκη: «Εσύ ήσουν πάντα πρώτη στα νούμερα τηλεθέασης»

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (28/12) ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εποχή που βρισκόταν απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη στην πρωινή ζώνη.

Όπως εξήγησε όσο καλά νούμερα και να έκανε μαζί με την Μαρία Μπακοδήμου, ποτέ δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα νούμερα που έκανε η Ελένη Μενεγάκη (δείτε εδώ πόσα χρήματα τους είχε δώσει το Mega).

Οι δηλώσεις του Φώτη Σεργουλόπουλου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

«Ήμασταν μαζί 20 χρόνια με τη Μαρία. Βγήκαμε το 1998 και σταματήσαμε το 2008. 20 χρόνια ασταμάτητα. Μας σκεφτόντουσαν πάντα μαζί αλλά είχαμε και κάποιες προτάσεις από ανθρώπους της τηλεόρασης για χώρια. Το ότι δεν είμαστε μαζί πλέον είναι μια κοινή απόφαση.

Εγώ αυτό που έλεγα είναι ότι δεν υποτιμάς ποτέ τον “απέναντι”. Νέος ή παλιός, τον ανταγωνισμό στην τηλεόραση τον γνωρίζουμε σαν κάτι που πρέπει να το έχεις. Πρέπει να τον σέβεσαι τον απέναντι. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι όσο επιτυχία και να κάναμε στο πρωινό του MEGA, ποτέ δεν περάσαμε στα νούμερα την Ελένη. Είναι μια πραγματικότητα την οποία πρέπει να ξέρει ο κόσμος.

Την Ελένη δεν την περάσαμε ποτέ στα νούμερα, απλά κάναμε τη δική μας παρουσία πολύ αισθητή. Το να είσαι πρώτος στα νούμερα δεν σημαίνει ότι σε κάνει λιγότερο σημαντικό», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Στέλιος Παρλιάρος: «Γράφουν ότι έχω το παιδί με τον Σεργουλόπουλο! Εγώ με τον Φώτη είμαστε...»

Στην κάμερα της εκπομπής Love it μίλησε ο Στέλιος Παρλιάρος το πρωί της Τετάρτης (22/12) και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Φώτη Σεργουλόπουλο, με τον οποίο φημολογούνταν ότι έχει παιδί (διαβάστε εδώ και τις τελευταίες δηλώσεις του παρουσιαστή για το παιδί του).

«Αν μπείτε στο google, γράφουν ότι έχω το παιδί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο. Αυτή είναι μία πολύ παλιά ιστορία. Το έχω δηλώσει πολλές φορές. Δε μπορείς να κατακρίνεις κάποιον και να λες κουτσομπολιά τα οποία δεν ισχύουν. Εγώ με τον Φώτη είμαστε πάρα πολύ φίλοι, έχουμε κάνει παρέες, γλέντια, έχουμε ταξιδέψει…

Τον γνώρισα πριν από 22 χρόνια στο Σαν στο σπίτι σας. Και με τη Μαρία Μπακοδήμου είμαστε φίλοι. Αυτό δε σημαίνει ότι δύο φίλοι επειδή είναι γνωστοί στην τηλεόραση έχουν κάνει γάμο και το παιδί είναι δικό τους. Είναι οξύμωρο.

Ό,τι fake news ακούω, τα ακούω από τα παιδιά στο εργαστήριο. Εμένα δε με ενδιαφέρουν» αποκάλυψε ο γνωστός σεφ.