Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Στα άκρα οι σχέσεις Χαλκιά - Μαλέσκου: Συνεχίζεται η κόντρα! «Παρατεταμένη αγένεια και...»

Το σχόλιο του ηθοποιού στην ανάρτηση του Σταύρου Νικολαΐδη

Στα άκρα οι σχέσεις Χαλκιά - Μαλέσκου: Συνεχίζεται η κόντρα! «Παρατεταμένη αγένεια και...»
News 29.12.2021 08:46
Από Ελένη Ζουγανέλη

Δεν πρόκειται να φτιάξουν - τουλάχιστον σύντομα - οι σχέσεις της Ιωάννας Μαλέσκου με τον Τάσο Χαλκιά, μετά το ασύλληπτο περιστατικό στον αέρα της εκπομπής Love It, όταν τσακώθηκαν λόγω της ώρας που είχαν για να κάνουν την συνέντευξη, αλλά και της συμπεριφοράς της παρουσιάστριας.

Πολλοί παρουσιαστές έσπευσαν να σχολιάσουν το γεγονός με ορισμένους να υποστηρίζουν την Ιωάννα, και άλλοι τον επιτυχημένο ηθοποιό.

Η κόντρα αυτή λοιπόν, φαίνεται πως δεν έχει τέλος, καθώς ο Τάσος Χαλκιάς "έσκασε" με νέο σχόλιο κατά της Ιωάννας Μαλέσκου κάτω από ανάρτηση που έκανε ο Σταύρος Νικολαΐδης.

«Πως φαίνεται ότι τα παιδάκια που κρύβονται πίσω από τα πληκτρολόγια για να λοιδορούν τους πάντες δεν έχουν ιδέα από το μέγεθος και την αξία του Τάσου Χαλκιά. Δεν έχουν πατήσει το πόδι τους σε θέατρο και το μόνο που ξέρουν γι’ αυτόν είναι το Λαβ Σόρρυ. Και έχουν και το θράσος να τον συγκρίνουν με άλλους… επίκαιρους συναδέλφους.

Όλοι όμως εμείς καθώς και οι θεατρόφιλοι, ξέρουν ότι πέρα από σπουδαίος ηθοποιός, είναι από τους πιο ευγενείς, καλόκαρδους και γλυκομίλητους ανθρώπους στον χώρο. Και είναι δύσκολο να τον εκνευρίσεις. Από την άλλη η Ιωάννα Μαλέσκου που την ξέρω πριν καν ανεβεί στην Αθήνα ακόμα και της έχω δώσει 2 μεγάλες συνεντεύξεις, πάντα την θεωρούσα και μορφωμένη και ευγενική και είχαμε κάνει ωραίες κουβέντες.

Δεν ξέρω, αν της είπαν κάτι στο αυτί πριν ή κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, αλλά πραγματικά μου έκανε εντύπωση η προσποιητή ευγένεια και συγκαλυμμένη ειρωνεία της. Δεν την ήξερα έτσι. Εγώ τουλάχιστον σαν θεατής αυτό εισέπραξα. Αλλά όταν έχεις αργήσει 1 ώρα να βγάλεις (δεν εννοώ την Ιωάννα, δεν φταίει εκείνη, απλά εκείνη έπρεπε να διορθώσει τα πράγματα) έναν άνθρωπο με την αξία και τα χρόνια του Τάσου, το πρώτο που πρέπει να κάνεις ξεκινώντας την κουβέντα και για να ηρεμήσεις τον καλεσμένο σου, είναι να ζητήσεις ταπεινά 1000 συγνώμη κι όχι να προσπαθείς να το αποφύγεις σαν να μην έχει γίνει τίποτα. Είναι πολύ έξυπνη και το κατάλαβε εξ αρχής ότι ήταν στραβωμένος.

Κι αντί να απολογηθεί, συνέχιζε αδιάφορα, πράγμα που εξόργισε ακόμα περισσότερο τον καλεσμένο. Με μια ειλικρινή συγνώμη στην αρχή, που πιστεύω ότι είναι στον χαρακτήρα της, θα είχαν λυθεί όλα», έγραψε ο ηθοποιός.

Το σχόλιο του Τάσου Χαλκιά για την Ιωάννα Μαλέσκου

Κάτω από την ανάρτηση στα σχόλια, ο Τάσος Χαλκιάς έγραψε: «Με ακρίβεια 100/0!!! τοποθετήσεις το γεγονός Σταύρο μου ίσως επειδή γνώριζες την Ιωάννα από παλιά!!! Η παρατεταμένη αγένεια και η παντελής ασέβεια όμως διανθισμένη με μπόλικη ειρωνεία αλλά και επίμονη παπαγαλία να ειπωθεί το μάθημα τής σπουδαγμένης ομορφοκοπελιάς εξάντλησε τα περιθώρια της υπερκαμηλίσιας υπομονής μου και με τη γνωστή ευγένειας που με διακρίνει κράτησα τις ισορροπίες… Την αγάπη μου σε όλους τους ενδιαφερόμενους».

Η απάντηση του γιου του για το περιστατικό στο Love It

Ο γιος του ηθοποιού, Άρης Χαλκιάς, θέλησε να απαντήσει για την στάση του πατέρα του στο πλατό της εκπομπής, κάνοντας ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

«Αρχικά έχω χάσει τον λογαριασμό από τα μηνύματα που στέλνετε για τον Τάσο Χαλκιά και την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου και σας ευχαριστώ. Θέλω απλά να πω ότι ο άνθρωπος είπε ουσιαστικά όλα όσα σκέφτονται αρκετοί καλλιτέχνες, καλεσμένοι αντίστοιχων εκπομπών, αφού το life style κομμάτι που… πουλάει, μιας τέτοιας συνέντευξης, είναι κατά πολύ μεγαλύτερο της τέχνης που πρεσβεύουν.

Ο εκνευρισμός ήταν σωρευτικός και όχι συγκεκριμένος. Καλό θα ήταν να μοιράζεται λίγο καλύτερα ο υπερπολύτιμος τηλεοπτικός χρόνος και όταν καλούμε κάποιον για συνέντευξη να διαβάζουμε και 2-3 πράγματα γι΄αυτόν. Όχι να ξεκινάμε από τον τότε που τον θυμόμαστε», έγραψε ο Άρης Χαλκιάς με τον ηθοποιό να αναδημοσιεύει την εν λόγω ανάρτηση.

Η απάντηση του γιου του Χαλκιά για το περιστατικό στο Love It

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ιωάννα Μαλέσκου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη συνέντευξη με τον Τάσο Χαλκιά

«Έχω φάει κλωτσιές και μπουνιές...» - Συγκλονίζει ο Τάσος Χαλκιάς για τη βία που δέχθηκε από τον πατέρα του

Share