Κρούσμα κορωνοϊού στο Πάμε Δανάη

Ανακοινώθηκε πριν από μερικές ώρες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κρούσμα κορωνοϊού στο Πάμε Δανάη

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο τηλεοπτικός σεφ της εκπομπής της Δανάης Μπάρκα, Πάμε Δανάη, ο Τίμος Ζαχαράτος, αποκάλυψε πως βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ο νεαρός μάγειρας μάλιστα θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους και μία συμβουλή προκειμένου να προστατευθούν όλοι από τον επικίνδυνο ιό.

Ο Τίμος Ζαχαράτος αποτελεί ένα από τα πιο "καυτά" πρόσωπα της εκπομπής του Mega, καθώς πολλοί θεώρησαν πως βρίσκεται σε σχέση με την Δανάη Μπάρκα.

Η ανάρτηση του Τίμου Ζαχαράτου από το Πάμε Δανάη

«Φέτος μετά από αρκετά χρόνια στο εξωτερικό είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι στην Ελλάδα για Πρωτοχρονιά και όχι σε κάποια κουζίνα, κάπου εκτός συνόρων να αλλάζω χρόνο μαγειρεύοντας. Περίμενα πως και πως αυτή τη στιγμή.

Να κάνω Πρωτοχρονιά με τα αγαπημένα μου πρόσωπα δίπλα από ένα ζεστό οικογενειακό τραπέζι. Δυστυχώς ο COVID είχε άλλα σχέδια και θα τα περάσω μόνος μου. Προσέξτε τους εαυτούς σας και προστατέψτε τους γύρω σας. Εύχομαι υγεία σε κάθε γωνία του πλανήτη. Σε κάθε άνθρωπο. Επίσης σας ευχαριστώ όλους για τα υπέροχα μηνύματά σας», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο γνωστός τηλεοπτικός σεφ.

Πάμε Δανάη Τίμος Ζαχαράτος κορωνοϊός

Η αλήθεια για τη σχέση του με την Μπάρκα

Καλεσμένη στην εκπομπή Dot βρέθηκε η Δανάη Μπάρκα όπου μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για τις φήμες που την θέλουν να βρίσκεται σε σχέση με τον μάγειρα, Τίμο Ζαχαράτο, μετά το χωρισμό της από τον σύντροφό της.

«Μετά τη Ρόξη ήρθε ο Μεζές και μετά η Μπουκιά. Η Μπουκιά είναι του Τίμου Ζαχαράτου. Με τον Τίμο είμαστε πολύ φίλοι. Που είμαι στον Αδύναμο Κρίκο; Όταν ο Τίμος πήρε τη Μπουκιά ήμουν ο πρώτος άνθρωπος που είδε και δεν έφευγε από πάνω μου. Την ερωτεύτηκα. Τη βλέπει στα stories μου και στο στούντιο» εξομολογήθηκε.

Όσον αφορά τον Απόστολο Ρουβά. «Ο Απόστολος Ρουβάς είναι φίλος μου. Μη δουν έναν μάγειρα με μια παρουσιάστρια, αμέσως να το κρίνουν. Εγώ είμαι πολύ διαχυτική γενικά. Όταν προκύψει κάτι θα το πω. Πάντα ήθελα γάμο και παιδί και πολλές φορές, ψυχολογικά, με πιάνει και το ότι θα ήθελα να προλάβει να με δει η γιαγιά μου να έχω τη δική μου οικογένεια».