Survivor 5: Τζέιμς Καφετζής για Γιωρίκα Πιλίδη - «Στεναχωριέμαι που βλέπω έναν Ολυμπιονίκη να...»

Η δήλωση που έφερε πολλά σχόλια στην εκπομπή Super Κατερίνα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5: Τζέιμς Καφετζής για Γιωρίκα Πιλίδη - «Στεναχωριέμαι που βλέπω έναν Ολυμπιονίκη να...»

Καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε ο Τζέιμς Καφετζής, με σκοπό να σχολιάσει το 28/12 επεισόδιο του Survivor 5. Μπορεί να έκανε αποκαλύψεις για την αγωγή που του έστειλε η Acun Medya, ωστόσο, θέλησε να σχολιάσει και την συμμετοχή του Γιωρίκα Πιλίδη στο ριάλιτι επιβίωσης.

O ίδιος λοιπόν, δεν μάσησε τα λόγια του και δήλωσε πως στεναχωριέται που βλέπει έναν Ολυμπιονίκη να συμμετέχει σε ένα τέτοιο ριάλιτι για να βοηθήσει την καριέρα του, αφού μην ξεχνάμε πως πολλοί αθλητές πληρώνουν από την τσέπη τους σχεδόν τα πάντα.

Το σχόλιο του Τζέιμς για την συμμετοχή του Γιωρίκα στο Survivor 5

«Στεναχωριέμαι που βλέπω έναν Ολυμπιονίκη να παίρνει μέρος σε ένα τέτοιο παιχνίδι» είπε ο James αλλά στη συνέχεια δικαιολογήθηκε λέγοντας πως καταλαβαίνει πως το κάνει για να βοηθήσει την αθλητική του καριέρα και ρισκάρει, ακόμη και να τραυματιστεί στο παιχνίδι.

Ποιος είναι ο Γιωρίκας Πιλίδης

Είναι πρωταθλητής της ελεύθερης Πάλης και κάτοχος 8 μεταλλίων σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Παίδων, ρεκόρ που δεν έχει επαναληφθεί από κανέναν αθλητή στην ελεύθερη Πάλη. Αναδείχθηκε Παγκόσμιος πρωταθλητής το 2021 ενώ συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.

Αυτό είναι το χρυσό παιδί της Πάλης, που μεγάλωσε στα γυμναστήρια και με τα πρώτα του χρήματα ανακοίνωσε στη μητέρα του πως πρέπει να σταματήσει να δουλεύει γιατί πλέον θα μπορούσε να την στηρίξει εκείνος οικονομικά. Αγαπά την πάλη και το όνειρό του ήταν πάντα να φέρνει την Ελλάδα στην πρώτη θέση. Μπαίνει στο Survivor με την ίδια διάθεση που κατεβαίνει στα παγκόσμια πρωταθλήματα. Νίκη και μόνο νίκη!

Survivor 5 Γιώργος Πιλίδης