Θετική ξανά στον κορωνοϊό η Κόνι Μεταξά - Νόσησε για δεύτερη φορά σε δύο μήνες

Ποια η κατάσταση της υγείας της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θετική ξανά στον κορωνοϊό η Κόνι Μεταξά - Νόσησε για δεύτερη φορά σε δύο μήνες

Με δύο απολαυστικές αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κόνι Μεταξά ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους πως βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό για δεύτερη φορά μέσα σε μόλις δύο μήνες.

Πλέον είναι όλο και περισσότεροι οι celebrities που έχουν νοσήσει και μάλιστα, έχει τεθεί σε κίνδυνο και ο τελικός του J2US.

H Κόνι Μεταξά πάντως δείχνει να αντιμετωπίζει με απόλυτη ψυχραιμία το γεγονός ότι νόσησε ξανά και μάλιστα, έκανε και χιούμορ για την ιδιότητα του influencer.

Οι αναρτήσεις της Κόνι Μεταξά για τον κορωνοϊό

Κόνι Μεταξά κορωνοϊός

«Μακάρι Παναγία μου η Κόνι το 2022 να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας»

Στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Παρασκευής (24/12) ο Λευτέρης Πανταζής. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην κόρη του Κόνι.

Μάλιστα, δεν δίστασε να εκφράσει δημόσια την επιθυμία του να παντρευτεί μέσα στη νέα χρονιά με τον Μάριο Καπότση ενώ μάλιστα ξεκαθάρισε ότι το εγγόνι του θα απαγορεύεται να τον φωνάζει παππού.

«Μακάρι Παναγία μου η Κόνι το 2022 να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Ποιος πατέρας δε το θέλει για το παιδί του; Αν κάνει παιδί, απαγορεύεται να με λέει παππού. Πανταζή θα με λέει το παιδί, μην ξεφεύγουμε. Το παιδί του παιδιού σου λένε ότι είναι δυο φορές παιδί σου. Ξέρω ότι στο εγγόνι μου θα δώσω πολλή αγάπη.

Θα τα δώσω όλα εκεί. Μακάρια τα παιδιά, γιατί είναι δυο παιδιά που αγαπιούνται και ο ένας προσέχει τον άλλο. Ο Μάριος είναι ένα καλό παιδί, από καλή οικογένεια, με αρχές και την αγαπάει και την προσέχει» δήλωσε ο Λευτέρης Πανταζής.