Πάμε Δανάη: Οι πρώτες δηλώσεις της Μπάρκα μετά την αποκάλυψη πως ο Τίμος Ζαχαράτος νοσεί από κορωνοϊό

Η αποκάλυψη που έκανε στον αέρα της εκπομπής της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πάμε Δανάη: Οι πρώτες δηλώσεις της Μπάρκα μετά την αποκάλυψη πως ο Τίμος Ζαχαράτος νοσεί από κορωνοϊό

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Τίμος Ζαχαράτος, ο μάγειρας στην εκπομπή, Πάμε Δανάη, με τον ίδιο να γνωστοποιεί την δυσάρεστη αυτή είδηση μέσα από τα social media.

Η εκπομπή της Δανάης Μπάρκα βγήκε στον αέρα κανονικά το πρωί της Τετάρτης (29/12), με την ίδια μάλιστα να αποκαλύπτει πως αυτές τις μέρες του μαγειρεύει αυτή και πως του πηγαίνει φαγητό.

«Να στείλουμε την αγάπη μας και στον Τίμο μας ο οποίος βρέθηκε θετικός. Αλλά παρόλα αυτά είναι καλά» είπε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής της η παρουσιάστρια.

Οι δηλώσεις της Μπάρκα για τον Ζαχαράτο

Οριστικό! Αυτή είναι η αλήθεια για τη σχέση τους

Καλεσμένη στην εκπομπή Dot βρέθηκε η Δανάη Μπάρκα όπου μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για τις φήμες που την θέλουν να βρίσκεται σε σχέση με τον μάγειρα, Τίμο Ζαχαράτο, μετά το χωρισμό της από τον σύντροφό της.

«Μετά τη Ρόξη ήρθε ο Μεζές και μετά η Μπουκιά. Η Μπουκιά είναι του Τίμου Ζαχαράτου. Με τον Τίμο είμαστε πολύ φίλοι. Που είμαι στον Αδύναμο Κρίκο; Όταν ο Τίμος πήρε τη Μπουκιά ήμουν ο πρώτος άνθρωπος που είδε και δεν έφευγε από πάνω μου. Την ερωτεύτηκα. Τη βλέπει στα stories μου και στο στούντιο» εξομολογήθηκε.

Όσον αφορά τον Απόστολο Ρουβά. «Ο Απόστολος Ρουβάς είναι φίλος μου. Μη δουν έναν μάγειρα με μια παρουσιάστρια, αμέσως να το κρίνουν. Εγώ είμαι πολύ διαχυτική γενικά. Όταν προκύψει κάτι θα το πω. Πάντα ήθελα γάμο και παιδί και πολλές φορές, ψυχολογικά, με πιάνει και το ότι θα ήθελα να προλάβει να με δει η γιαγιά μου να έχω τη δική μου οικογένεια».