«Με ταλαιπωρεί τη νύχτα ο...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Κόνι Μεταξά μετά την αποκάλυψη πως διαγνώσθηκε με κορωνοϊό

Για δεύτερη φορά μέσα σε δύο μήνες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Με ταλαιπωρεί τη νύχτα ο...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Κόνι Μεταξά μετά την αποκάλυψη πως διαγνώσθηκε με κορωνοϊό

Θετική στον κορωνοϊό διαγνώσθηκε για δεύτερη φορά μέσα σε δύο μήνες η Κόνι Μεταξά, η οποία έκανε την εν λόγω αποκάλυψη μέσα από τα social media.

Η τραγουδίστρια το απόγευμα της Τετάρτης (29/12) μίλησε για την περιπέτειά της στην εκπομπή Live News και περιέγραψε πως το περνάει με εντελώς διαφορετικά συμπτώματα, σε σχέση με την πρώτη φορά.

Οι δηλώσεις της Μεταξά για την περιπέτειά με τον κορωνοϊό

«Διαφορετικό τελείως ήταν το πέρασα πολύ δύσκολα διπλά εμβολιασμένη πριν από ενάμιση μήνα. Τώρα ξανά είμαι θετική αλλά με χαμηλό ιικό φορτίο. Έχω βήχα που με ταλαιπωρεί τη νύχτα αλλά δεν έχω κάτι άλλο.

Δεν ήμουν έτοιμη ακόμα για την τρίτη τη δεύτερη την είχα κάνει τον Αύγουστο, είχα ακόμη λίγο καιρό. Είχα πόνο στο σώμα, είχα χαμηλό πυρετό για πέντε μέρες είχα πολύ μπούκωμα, δεν είχα καθόλου βήχα, έχασα όσφρηση και γεύση. Τώρα έχω μόνο βήχα όχι ξηρό.

Δεν ξέρω κανέναν που να μην έχει κορωνοϊό, εκτός από εσάς» είπε χιουμοριστικά στον Νίκο Ευαγγελάτο.

«Πραγματικά, δε μπορώ άλλο»

Η Κόνι Μεταξά είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media καθώς της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές αλλά και εκφέρει την δική της άποψη για διάφορα γεγονότα.

Έτσι, η ίδια θέλησε να δημοσιεύσει ένα βίντεο στο οποίο αναφέρεται στη θέση της γυναίκας και τον τρόπο με τον οποίο διαιωνίζονται τα στερεότυπα στην κοινωνία μας σχετικά με αυτή. Από την άλλη, η "κόντρα" ανάμεσα σε εκείνη και τον Τάσο Ξιαρχό καλά κρατεί.

«Ανακεφαλαίωση. Αν η γυναίκα θέλει να μάθει να μαγειρεύει καλώς, αν δε θέλει καλώς. Αν δε θέλει να κάνει παιδί καλώς, αν θέλει να κάνει παιδί, καλώς. Αν θέλει να παντρευτεί, καλώς, αν δε θέλει να παντρευτεί καλώς.

Αν δε σφουγγαρίζει και δε σκουπίζει κάθε μέρα, καλώς, αν τα κάνει μπράβο της, καλώς. Ότι θέλουμε θα κάνουμε αγάπη μου εμείς οι γυναίκες. Ότι θέλουμε θα κάνουμε. Φτάνει να σεβόμαστε τον άνθρωπο που έχουμε απέναντί μας, να φύγουν από πάνω μας αυτά τα στερεότυπα.

Πραγματικά, δε μπορώ άλλο. Έχω τρελαθεί. Σε λίγο μπαίνει το 2022 πως γίνεται να υπάρχουν ακόμα άνθρωποι εκεί έξω που σκέφτονται έτσι».