«Νευρίασα για το δημοσίευμα...» - Άγριο ξέσπασμα από την Βίκυ Κάβουρα στον αέρα του ALPHA

Έντονη η ενόχλησή της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Νευρίασα για το δημοσίευμα...» - Άγριο ξέσπασμα από την Βίκυ Κάβουρα στον αέρα του ALPHA

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε το πρωί της Τετάρτη (29/12) η Βίκυ Κάβουρα. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις φήμες που την ήθελαν να βρίσκεται ξανά σε σχέση με τον Νίκο Οικονομόπουλο.

Οι δηλώσεις της Κάβουρα για τον Οικονομόπουλο

«Νευρίασα για το δημοσίευμα επανασύνδεσης μου με τον Νίκο Οικονομόπουλου. Τι να πω; Καλή καρδιά που λέει και ο Νίκος».

Αναφορικά με την απόφασή της να αποχωρήσει από την παράσταση στην οποία θα πρωταγωνιστούσε μαζί με τον Παντελή Καναράκη ανέφερε: «Δεν πρόκειται να το συνεχίσω αυτό. Θα το συνεχίσω of the record, όπως θέλω εγώ και αν θέλω εγώ. Καλά έκανα και μίλησα για την παράσταση και μακάρι να το έκαναν όλοι».

«Άντε πάλι, μη λέμε πάλι τα ίδια, δεν μπορώ»

Η Βίκυ Κάβουρα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Η ηθοποιός μέσα σε όλα αναφέρθηκε για την φημολογούμενη σχέση με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Ποια ήταν όμως η αντίδρασή της μόλις της έγινε ερώτηση σχετικά για το Survivor; Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος είναι φίλος μου και όχι σχέση μου, όπως ακούγεται. Δεν διαφυλάττω την προσωπική μου ζωή γιατί δεν υπάρχει, είναι μόνο τίτλοι.

Τόσα χρόνια έχω καταπιεστεί να μη βγαίνω ακόμα και με φίλους μη τυχόν και πουν ότι είμαστε μαζί», είπε αρχικά η Βίκυ Κάβουρα.Η Βίκυ Κάβουρα συνέχισε: «Δεν είμαι αυτό που παρουσιάζουν ρε, και κάνει και λίγο κακό στη δουλειά μου. Δεν πίνω αναψυκτικά, αλκοόλ, δεν τρώω γλυκά, ζάχαρη και γυμνάζομαι πολύ, το προσπαθώ».