Το σχόλιο της Καλάβρια στην φημολογούμενη ανάμειξη του Αλεξάνδρου σε ροζ βίντεο - «Όταν μου το είπαν...»

Πήρε θέση στην επίθεση που δέχτηκε από τα social media

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το σχόλιο της Καλάβρια στην φημολογούμενη ανάμειξη του Αλεξάνδρου σε ροζ βίντεο - «Όταν μου το είπαν...»

Χαμός επικράτησε τις τελευταίες ημέρες μετά τις φήμες που ήθελαν τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να είναι ο πανελίστας - δημοσιογράφος ο οποίος φέρεται ότι έχει στην κατοχή του ένα ροζ βίντεο και με αυτό εκβιάζει επιχειρηματία.

Ο ίδιος άσχημα ψυχολογικά μάλιστα, ζήτησε από τον δικηγόρο Απόστολο Λύτρα να βγει και να ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται για τον ίδιο, αφού έχει δεχτεί πολλές κατηγορίες.

Το σχόλιο της πρώην συντρόφου του Αλεξάνδρου, Καλάβρια

Το πρωί της Πέμπτης 30/12 η Μαρία Καλάβρια στην εκπομπή Super Κατερίνα, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

«Εγώ δεν ήξερα τι είχε συμβεί, χτύπαγαν τα τηλέφωνα και μου έλεγαν πράγματα. Ο Δημήτρης δεν θα έκανε κάτι τέτοιο. Όταν μου το είπαν γελούσα. Έχει ήθος, ήμασταν 3 χρόνια μαζί, τον ξέρω πολύ καλά, δεν θα έκανε τέτοιο πράγματα. Απορώ και ο ίδιος γιατί ασχολήθηκε, δεν θα έπρεπε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θέλησε να την ευχαριστήσει δημόσια για τα λόγια της, ενώ στη συνέχεια ξέσπασε για ακόμα μια φορά.

Τα κλάματα του Αλεξάνδρου για το ροζ βίντεο

«Θα ήθελα να πω, γιατί όντως πέρασα πολύ δύσκολα, ότι ο καθένας μπορεί να βγει και να φωτογραφίσει τον οποιονδήποτε. Στήνεται ένα λαϊκό δικαστήριο στα social media και βγαίνει ανώνυμα και γράφει το οτιδήποτε. Μπορεί όλα αυτά, τα δημοσιεύματα, η ανακατασκευή που φτιάχνει ο καθένας, να φτάσουν στις οικογένειές μας. Λίγο προσοχή γιατί μπορεί να βαράτε έναν άνθρωπο αλλά δε ξέρετε από πίσω τι υπάρχει. Και όλα αυτά που λέτε…», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Αμέσως η Κατερίνα Καινούργιου τον πλησίασε για να τον παρηγορήσει, ξεκαθαρίζοντας πως αυτό που ένοιαζε βασικά τον Δημήτρη Αλεξάνδρου ήταν να μην θιχτεί το κύρος της εκπομπής καθώς και να μη μάθει τίποτα η γιαγιά του που είναι στο νοσοκομείο.