Θεοδώρα Βουτσά: Συγκινεί με την ανάρτησή της για τον Κώστα Βουτσά - «Μου λείπεις σε σκέφτομαι κάθε μέρα»

«Εύχομαι να είσαι περήφανος και για την Ηλέκτρα και για μένα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Θεοδώρα Βουτσά: Συγκινεί με την ανάρτησή της για τον Κώστα Βουτσά - «Μου λείπεις σε σκέφτομαι κάθε μέρα»

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Θεοδώρα Βουτσά θέλησε να κάνει μια άκρως συγκινητική ανάρτηση με αφορμή τα γενέθλια του αγαπημένου της πατέρα, Κώστα Βουτσά όπου είναι αύριο στις 31/12.

Μετά από ενάμιση χρόνο σχεδόν από τότε που έφυγε από την ζωή ο γνωστός ηθοποιός, η ίδια δεν έχει μάθει να ζει με την απουσία του. Έτσι, αποφάσισε να δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από τη ζωή του αείμνηστου ηθοποιού και τις συνόδευσε με το πιο τρυφερό μήνυμα.

Η ανάρτηση της Θεοδώρας Βουτσά

«Ξημερώνει 31.12 • Σε μια άλλη διάσταση- ο Νίκος, η Ηλέκτρα κι εγώ ερχόμαστε με τούρτα και δώρα να σου τραγουδήσουμε «Να ζήσεις Κωστάκη και χρόνια πολλά…». Μάλλον έκανες την καλύτερη δουλειά που την έκανες… Σίγουρα εκεί που είσαι είναι καλύτερα! Να ξέρεις ότι Σε αγαπάω πολύ!

Πάρα πολύ! Μου λείπεις πολύ. Σε σκέφτομαι κάθε μέρα! Και όταν μερικές φορές κοιτάω στον καθρέπτη και σε βλέπω, γελάω με γέλιο βαθύ, δυνατό. Είμαστε όλοι καλά. Σε ευχαριστούμε που μας φρόντισες όλους! Εύχομαι να είσαι περήφανος και για την Ηλέκτρα και για μένα».

"Από τις ελάχιστες φορές που είδα τον πατέρα μου να κλαίει" - Η ανάρτησή της για τον Κώστα Βουτσά

Σε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση προχώρησε πριν από μερικές ώρες η Θεοδώρα Βουτσά με αφορμή την χθεσινή επέτειο των έντεκα χρόνων από τον θάνατο του Γιάννη Δαλιανίδη.

Η κόρη του Κώστα Βουτσά -που παντρεύτηκε κρυφά πριν καιρό- αναφέρθηκε συγκεκριμένα στον πατέρα της και στη στιγμή που ο ίδιος έκλαψε αρκετλα στην κηδεία του Γιάννη Δαλιανίδη.

Στην λεζάντα της ανάρτησης η Θεοδώρα Βουτσά έγραψε χαρακτηριστικά: «Ο Γιάννης έφυγε σαν σήμερα, 16.10.2010, 87 ετών και ο μπαμπάς έφυγε 88. Φίλοι αγαπημένοι. Ο τέλειος συνδυασμός, ο σκηνοθέτης και ο ηθοποιός… που τελειώνει ο ένας και που ξεκινάει ο άλλος

Την θυμάμαι την κηδεία του Γιάννη. Είχαμε πάει με τον μπαμπά, οι δυο μας. Ήταν Δευτέρα- στο ρεπό των ηθοποιών. Στο Ά νεκροταφείο, εκεί που είναι και ο μπαμπάς τώρα. Ήταν πολιτική η κηδεία του Γιάννη. Έτσι ήθελε.

Από τις ελάχιστες φορές που είδα τον πατέρα μου να κλαίει. Ίσως η πρώτη φορά που τον είδα να κλαίει από στεναχώρια… όποτε έκλαιγε ήταν δάκρυα χαράς… Του στοίχισε πολύ ο χαμός του Γιάννη.

Εύχομαι να βρίσκονται σε κάποιο παράλληλο Σύμπαν, πάλι μαζί, πάλι να δημιουργούν, να κάνουν τον κόσμο καλύτερο και να γεννούν Φως. Σας αγαπω πολυ. Μου λείπετε πολύ».

Ο Γιάννης έφυγε σαν σήμερα, 16.10.2010, 87 ετών και ο μπαμπάς έφυγε 88. • • Φίλοι αγαπημένοι. Ο τέλειος συνδυασμός, ο...

Posted by Theodora Voutsa on Friday, October 15, 2021