Αννίτα Ναθαναήλ για Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Δεν μπορούν να γίνουν θαύματα! Στο Παρίσι...»

«Ήμουν και είμαι ο φύλακας άγγελός της»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αννίτα Ναθαναήλ για Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Δεν μπορούν να γίνουν θαύματα! Στο Παρίσι...»

Στην εκπομπή Love It βρέθηκε καλεσμένη η Αννίτα Ναθαναήλ και μίλησε για την πορεία της 37χρονης Ιωάννας Παλιοσπύρου μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε πέρσι τον Μάιο.

«Ήμουν και είμαι ο φύλακας άγγελός της. Μέχρι που ξεκίνησε το Survivor και της λέω… τώρα δεν μπορώ! Με παίρνει για να βρεθούμε και της λέω “Τώρα το θυμήθηκες που ξεκίνησε το Survivor;”. Δεν είναι fan. Το κορίτσι μου είναι σε έναν πολύ καλό δρόμο. Είμαι πολύ χαρούμενη», ανέφερε αρχικά.

Η αποκάλυψη της Ναθαναήλ για την Παλιοσπύρου

«Αν βάλουμε ένα μικρό λιθαράκι στη ζωή του άλλου, μπορεί να δούμε πολύ εύκολα τον αντίκτυπο που έχουν οι πράξεις μας. Αυτό δίνει μεγάλη χαρά και ικανοποίηση και σε εμάς τους ίδιους αλλά και όταν βλέπουμε την άλλη πλευρά να επωφελείται και να κάνει βήματα και εξελίσσεται. Η Ιωάννα είναι σε ένα πολύ καλό σημείο στη ζωή της. Ήταν δύσκολη η συνειδητοποίηση στο Παρίσι - δείτε τις της είπαν οι γιατροί. Το βασικό είναι οι προσδοκίες να είναι ανάλογες των ιατρικών δυνατοτήτων. Δεν μπορούν να γίνουν θαύματα» τόνισε η Αννίτα Ναθαναήλ.

"Ανατριχίλα" με την Ιωάννα Παλιοσπύρου - Η φωτογραφία όλο νόημα για τον θάνατο

Τις δικές της ευχές για τα φετινά Χριστούγεννα έστειλε το μεσημέρι του Σαββάτου (25/12) η Ιωάννα Παλιοσπύρου μέσα από μια φωτογραφία της στα social media.

Η συγκεκριμένη χρονιά ήταν από τις πιο δύσκολες για εκείνη, καθώς βρέθηκε απέναντι από την γυναίκα που της επιτέθηκε με βιτριόλι, η οποία όμως έλαβε και την βαρύτατη ποινή.

Παρά λοιπόν τις δυσκολίες, τις δίκες και τα χειρουργία, η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρίσκει την δύναμη να συνεχίσει την ζωή της και να την απολαύσει όσο περισσότερο μπορεί.

Στην φωτογραφία, μάλιστα, που δημοσίευσε ανήμερα των Χριστουγέννων στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η Ιωάννα πόζαρε δίπλα από μια ταμπέλα η οποία γράφει: «Τι λέμε στον Θεό του θανάτου; Όχι σήμερα» κάνοντας το σήμα της νίκης με το χέρι της.

«Χαρούμενα και αγαπημένα Χριστούγεννα σε όλους! Υγεία, χαμόγελα,πίστη στο Θεό και στον εαυτό μας», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.