Θετική στον κορωνοϊό φιναλίστ του «The Bachelor» - Η ανάρτηση στο Instagram

«Δεν μου κάνει εντύπωση και δεν περίμενα κάτι διαφορετικό»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Θετική στον κορωνοϊό φιναλίστ του «The Bachelor» - Η ανάρτηση στο Instagram

Ραγδαία είναι η αύξηση των κρουσμάτων τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα λόγω κορωνοϊού, με αποτέλεσμα ολοένα και περισσότερα άτομα να βγαίνουν θετικά στον ιό.

Μάλιστα, ανάμεσα σε εκείνους που γνωστοποίησαν πως βρέθηκαν θετικοί είναι και η Γιώτα Δημήτροβα την οποία γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο ριάλιτι αγάπης του ALPHA, «The Bachelor».

Η ανακοίνωση της Γιώτας Δημήτροβα για τον κορωνοϊό

«Μόλις τώρα με πήρανε τηλέφωνο και μου είπαν ότι τα αποτελέσματα του μοριακού μου βγήκανε και είναι θετικά, ότι έχω Covid. Το περίμενα, δεν μου κάνει εντύπωση και δεν περίμενα κάτι διαφορετικό. Μου είπαν ότι πρέπει να ξεκινήσει η καραντίνα μου. Εγώ έχει ξεκινήσει από την Κυριακή κιόλας. Παιδιά, τι να πω;

Είναι μια δύσκολη περίοδος για όλους μας. Μου έχετε στείλει πολλά μήνυμα ότι έχετε Covid. Πραγματικά περαστικά σε όλους μας. Πρέπει να προσέχουμε όσο γίνεται. Δεν είναι εύκολο, αλλά τι να πω. Το 2022 να έρθει και να είναι καλύτερο».

«Ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που...» - Για αυτό η Γιώτα επέστρεψε τα κοσμήματα στον Αλέξη

Μετά την αποχώρησή της από το The Bachelor 2, η Γιώτα βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Παρασκευής (17/12) στην εκπομπή Super Κατερίνα. Η ίδια, μεταξύ άλλων, εξήγησε τον λόγο που αποφάσισε να δώσει πίσω τα κοσμήματα που της είχε κάνει δώρο ο Αλέξης Παππάς.

«Με τον Αλέξη είχαμε μια παθιασμένη σχέση. Η έλξη δεν κρυβόταν. Μας έδωσε το κλειδί του δωματίου και στις τρεις και πήγα μόνο εγώ. Εγώ πήγα στο δωμάτιό του γιατί ήθελα να καταλάβω μέχρι που θα το πάει. Να κόψω την αντίδρασή του. Η πρώτη σκέψη στο μυαλό μου ήταν να μην πάω.

Αλλά αν δεν πήγαινε καμία δε θα μαθαίναμε. Οπότε είπα να κάνω το πρώτο βήμα. Ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που όσο περισσότερο μου αρέσει κάποιος και τον θέλω, αν ξενερώσω… Αν ήταν μια σχέση που ήταν έξω δε θα τα επέστρεφα τα κοσμήματα. Αλλά όταν είναι σε ένα τέτοιο παιχνίδι…

Μου έφυγε αυτό για τον Αλέξη όταν μπήκα στο δωμάτιο στη Ρόδο. Μπορείς να δείξεις τον πραγματικό σου χαρακτήρα στο παιχνίδι. Δεν κάναμε κάτι στο δωμάτιο. Εγώ στην ουσία κέρδισα από αυτό. Αν δεν πήγαινα στο δωμάτιο… Σε κάποια πράγματα πρέπει να ρισκάρουμε. Ο Αλέξης είναι ένας πάρα πολύ έξυπνος άνθρωπος. Εμένα μου έκανε εντύπωση πως είχε δει πολλά πράγματα για εμένα από πολύ νωρίς», σχολίασε χαρακτηριστικά η Γιώτα.