Η Νατάσα Θεοδωρίδου χωρίς μακιγιάζ - Τι πλαστικές έχει κάνει στο πρόσωπο της;

Παραμένει κούκλα και χωρίς make up

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Νατάσα Θεοδωρίδου χωρίς μακιγιάζ - Τι πλαστικές έχει κάνει στο πρόσωπο της;

Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz και όχι άδικα. Αφού και χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπο της, παραμένει κούκλα όπως και όταν την βλέπουμε σε δημόσιες εμφανίσεις της με έντονο make up.

Σε μια πρόσφατη λοιπόν ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μετά την συγκινητική στιγμή στον αέρα του MEGA, η τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της στην οποία ήταν με πεντακάθαρο πρόσωπο.

«Όταν η @kris_betta_ έχει κέφια ενώ εγώ παρακολουθώ κάτι με προσοχή..», έγραψε η Νατάσα Θεοδωρίδου στη λεζάντα της ανάρτησής της και όλοι έσπευσαν να σχολιάσουν πόσο όμορφη είναι.

Τι πλαστικές έχει κάνει η Νατάσα Θεοδωρίδου;

«Είμαι 50 ετών και λέω την ηλικία μου γιατί δεν με ενοχλεί, έχουν μεγαλώσει οι κόρες μου, έχω ζήσει γεμάτα χρόνια, από όλες τις απόψεις. Η σχέση μου με τον χρόνο είναι καλή, καλά τα πήγαμε. Είναι αστικός μύθος και γελάνε κάποιοι μαζί μας για το ότι ήμουν παντρεμένη με πλαστικό. Τις αισθητικές επεμβάσεις τις χρησιμοποιώ και εγώ. Αν και εφόσον σου δίνει χαρά και υποβοηθά να μην φαίνεσαι κουρασμένη και δεν αγγίζει τα όρια της υπερβολής, να υπάρχει μέτρο δηλαδή, είμαι υπέρ», είχε αναφέρει για τα πειράγματα που έχει κάνει.

Όπως μπορεί να διακρίνει ο καθένας σε φωτογραφίες και δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει, η τραγουδίστρια έχει πειράξει την μύτη της, τα μάτια και μερικά άλλα όσον αφορά το πρόσωπο.

Νατάσα Θεοδωρίδου πλαστικές επεμβάσεις

Νατάσα Θεοδωρίδου πριν πλαστικές

Ο τραγουδιστής που της χρέωναν για σύντροφο

Καλεσμένος στην εκπομπή After Dark βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (24/12) ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση που του χρεώνουν τα τελευταία χρόνια με την καλή του φίλη και συνεργάτιδα, Νατάσα Θεοδωρίδου.

Ο τραγουδιστής εξήγησε πως ο Νατάσα Θεοδωρίδου είναι ένας πολύ κοντινός του άνθρωπος, στον οποίο μπορεί να βασιστεί σε κάθε περίοδο της ζωής του.

«Της έβαλα το “Παραδόθηκα” να το ακούσει και μου είπε θα ήθελα να το πω. Μετά από δύο μήνες της είπα ότι θα πω το “Σ΄αγαπαώ σου φώναξα” και βγήκε εκείνη μετά στο μαγαζί και είπε “αυτό είναι το νέο μου κομμάτι που έγραψε ο Πέτρος Ιακωβίδης”.

Ο καθένας γράφει ό,τι θέλει. Η Νατάσα είναι όντως οικογένειά μου. Αυτά που λέω σε ανθρώπους πολύ δικούς μου, κάποια προβλήματα από την καθημερινότητά μου ή στην προσωπική μου ζωή, στη Νατάσα τα λέω. Την παίρνω και την συμβουλεύομαι γιατί είναι πάρα πολύ καλή να δίνει συμβουλές. Είναι και καλή στο να ακούει», είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Ιακωβίδης.