Λίγο μετά την αποκάλυψη πως η Σολωμού είναι σε σχέση ο Μουζουράκης μίλησε για την σύντροφό του

Τι είπε για τις φήμες χωρισμού;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Λίγο μετά την αποκάλυψη πως η Σολωμού είναι σε σχέση ο Μουζουράκης μίλησε για την σύντροφό του

Λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη πως η Μαρία Σολωμού μετά τον χωρισμό τους είναι σε σχέση με γνωστό τράπερ εδώ και περίπου 5 μήνες και μάλιστα είναι πολύ ερωτευμένη, ο Πάνος Μουζουράκης μίλησε για την επί εδώ και 3 χρόνια σύντροφό του.

Οι φήμες το τελευταίο διάστημα τους ήθελαν να έχουν χωρίσει, με αποτέλεσμα ο τραγουδιστής να θέλει να ξεκαθαρίσει τι συμβαίνει ανάμεσα του και την αγαπημένη του, ηθοποιό, Τζίνα Βαρελά.

Η ίδια είχε έρθει στην Ελλάδα στην αρχή της σεζόν αλλά τα μέτρα για τον κορωνοϊό και η πράσινη κάρτα δεν της επέτρεψαν να μείνει όσο ήθελε με αποτέλεσμα να γυρίσει στην Αμερική. Αφού, λοιπόν, ο Πάνος Μουζουράκης ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις μετά τον τελικό του The Voice, έκλεισε εισιτήρια και φεύγει για Los Angeles!

Η δήλωση του Μουζουράκη για την σύντροφο του

Μάλιστα, μιλώντας στην Real News, ο Πάνος Μουζουράκης διαψεύδει κατηγορηματικά ότι χώρισε με την ηθοποιό. «Με την Τζίνα δεν έχουμε χωρίσει και σε λίγες ημέρες θα ταξιδέψω στην Αμερική» δήλωσε.

Πάνος Μουζουρακης σύντροφος

Η αποκάλυψη του Μουζουράκη για τον γάμο

Ο Πάνος Μουζουράκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» όπου προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1. Ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε μεταξύ άλλων για τον γάμο του αγαπημένου φίλου, Κωστή Μαραβέγια.

«Ο Κωστής μου λείπει και από τη ζωή μου πάρα πολύ γιατί πήγε και παντρεύτηκε. Δε τον έβλεπα που δε τον έβλεπα… Συναντιόμαστε τουλάχιστον μέσω δουλειάς γιατί είμαστε και οι δυο λίγο εργασιομανείς. Δε ξέρω τι πραγματικά παίζει με το θέμα του γάμου και του παιδιού.

Είναι ένα θέμα που όσο πλησιάζεις στο θάνατο ξεκινάς και το σκέφτεσαι αλλά εγώ δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος να δίνω συμβουλές πάνω σε αυτά τα πράγματα»

Από την άλλη, όταν ρωτήθηκε για το αν έχει σκεφτεί να κάνει τη δική του οικογένεια με αρκετή δόση χιούμορ απάντησε: «Έχω σκεφτεί να παντρευτείς εσύ, να παντρευτείτε όλοι να με αφήσετε στην ησυχία μου, να διαιωνίσετε το DNA σας και να με αφήσετε εμένα να την κάνω σε άλλους πλανήτες».