Αντελίνα Βαρθακούρη: Η ανάρτηση στα social με τα αποτελέσματα των self test που έκανε με τον Χάρη Βαρθακούρη

Τι αποκάλυψε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αντελίνα Βαρθακούρη: Η ανάρτηση στα social με τα αποτελέσματα των self test που έκανε με τον Χάρη Βαρθακούρη

Όπως γνωστοποίησε ο Χάρης Βαρθακούρης πριν από λίγες ημέρες, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό καθώς ο ίδιος δεν μπόρεσε να εμφανιστεί στον μεγάλο τελικό του J2US όπου ήταν διαγωνιζόμενος.

Έτσι, με αφορμή τις 5 ημέρες μετά την αρχική διάγνωση, η οικογένεια υποβλήθηκε σε self test και η Αντελίνα Βαραθκούρη θέλησε να μοιραστεί με τους ακολούθους της στο Instagram τα αποτελέσματα.

Η ανάρτηση της Αντελίνας Βαρθακούρη

Η ανάρτηση της Αντελίνας Βαρθακούρη

Αντελίνα Βαρθακούρη: «Ο Χάρης δεν είχε ασχοληθεί ποτέ με τα κιλά μου»

Εδώ και μερικούς μήνες, η Αντελίνα Βαρθακούρη έχει μπει για τα καλά σε ένα πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής και πράγματι η αλλαγή στην εμφάνιση της είναι πολύ μεγάλη.

Η όμορφη παρουσιάστρια από την αρχή κιόλας αυτού του ταξιδιού μοιράζεται τα πάντα με τους διαδικτυακούς τη φίλους, τόσο από τα φαγητά που τρώει, όσο και τις σκέψεις της.

Αυτή τη φορά λοιπόν, η Αντελίνα πραγματοποίησε ένα Q&A μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και απάντησε για το πως πήρε την απόφαση να χάσει κιλά αλλά και για το αν την στήριξε ο σύζυγός της, Χάρης.

Η ίδια λοιπόν αποκάλυψε πως έχει προσπαθήσει πολλές φορές από μόνη της να μπει σε δίαιτα, ωστόσο αυτή τη φορά απευθύνθηκε σε ειδικό, ενώ για την στήριξη του αγαπημένους της δήλωσε: «Δεν είχε ασχοληθεί ποτέ ο Χάρης με τα κιλά μου. Περισσότερο θυμάμαι εμένα να τον ζαλίζω επειδή κάθε εβδομάδα ξεκινούσα κάτι καινούργιο. Όταν αποφάσισα να χάσω πραγματικά τα κιλά μου, δεν το μοιράστηκα με κανέναν».

Αντελίνα Βαρθακούρη για τα κιλά αποκάλυψη

Αντελίνα Βαρθακούρη για τα κιλά