Ο Λιάγκας ξεφτίλισε τον Χαϊκάλη στον αέρα του Πρωινού - «Για έναν άνθρωπο σε αυτή την ηλικία δεν..»

«Θλίβομαι. Είναι ψέμα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Λιάγκας ξεφτίλισε τον Χαϊκάλη στον αέρα του Πρωινού - «Για έναν άνθρωπο σε αυτή την ηλικία δεν..»

Την ώρα που ο Παύλος Χαϊκάλης τσακωνόταν με την Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα του Super Κατερίνα, ο Γιώργος Λιάγκας απέναντι σχολίασε ξανά το γεγονός πως στην πρεμιέρα της παράσταση που συμμετέχει είχαν πάει μόνο 7 θεατές.

Η κόντρα του παρουσιαστή με τον ηθοποιός φαίνεται πως δεν λέει να ηρεμήσει, αφού ο πρώτος δηλώνει πως λέει συνεχώς ψέματα, ενώ ο δεύτερος πως του κάνουν δημόσιο διασυρμό.

Οι δηλώσεις του Λιάγκα για Χαϊκάλη

«Εμείς δεν είπαμε ποτέ ψέματα. Ψέματα είπε ο κύριος Παύλος Χαϊκάλης. Εμείς καταγράψαμε με την κάμερα έξω από το θέατρο να μην υπάρχει ούτε αυτοκίνητο στο πάρκινγκ», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε:

«Θλίβομαι για τον Παύλο Χαϊκάλη που εξακολουθεί να λέει ψέματα. Δεν είναι ωραίο για έναν άνθρωπο σε αυτή την ηλικία και με αυτή την αξιολογότατη πορεία, είναι από τους κορυφαίους Έλληνες ηθοποιούς, δυστυχώς είναι ωραίο να είμαστε κωμικοί στο θέατρο όχι κωμικοί στη ζωή. Και έχει γίνει κωμικός στη ζωή του ο Παύλος Χαϊκάλης και αυτό είναι το λάθος του, λέγοντας ψέματα. Θλίβομαι. Είναι ψέμα».

Ο τσακωμός Λιάγκα - Χαϊκάλη

Λίγη ώρα μετά το ξέσπασμα που είχε στο Super Κατερίνα για το ρεπορτάζ του Πρωινού, ο Παύλος Χαϊκάλης επικοινώνησε με την εκπομπή του ΑΝΤ1 και τσακώθηκε on air με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, με τους τρεις τους να ανεβάζουν πάρα πολύ τους τόνους.

Ο Παύλος Χαϊκάλης κατηγόρησε το Πρωινό καθώς και τον ΑΝΤ1 στο σύνολό του, πως του ασκεί πόλεμο από την πρώτη κιόλας μέρα που ξεκίνησε το κίνημα Me Too.

Μάλιστα, αναφερόμενος προσωπικά στη Φαίη Σκορδά, της είπε πως δεν θα έπρεπε να του μιλάει περί αισθητικής.

Ο ηθοποιός ξεκίνησε λέγοντας: «Δημοσιογραφική αλητεία! Ρωτάτε τον κόσμο για ποιους καλλιτέχνες ήρθατε να δείτε την παράσταση. Πού το έχετε ακούσει αυτό παιδιά; Το έχετε ξανακάνει αυτό ποτέ σε θέατρο; Είναι ντροπή! Θέλετε να με εξοντώσετε! Έλεος! Σας έχει γίνει εμμονή!».

«Επειδή γνωριζόμαστε χρόνια, σε έχω στηρίξει και έχω δει παραστάσεις σου, όσο κανένας άλλος Έλληνας παρουσιαστής. Δεν έχω αμφισβητήσει ποτέ το ταλέντο σου, λέω ότι είσαι από τους κορυφαίους ηθοποιούς. Εγώ πάω να σε καταστρέψω;», του απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας, πετώντας εκνευρισμένος το ακουστικό του.

«Αναγκάζομαι αυτή τη στιγμή να απολογούμαι σαν ηλίθιος γιατί εσείς αποφασίσατε με την εμμονή τη δικιά σου ότι πρέπει να φύγω από το θέατρο!», είπε ο Παύλος Χαϊκάλης.

«Λυπάμαι πολύ… τους έχω στηρίξει πολύ τους ηθοποιούς», είπε κλείνοντας ο Γιώργος Λιάγκας.