Στάθης Παναγιωτόπουλος: Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεσή του - Γρίφος αποτελεί η κάρτα sim του κινητού του

Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεσή του - Γρίφος αποτελεί η κάρτα sim του κινητού του

Οι εξελίξεις στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου είναι άκρως καταιγιστικές παρόλο που ο ίδιος έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Μάλιστα, στην έρευνα που έκανε η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος στο σπίτι του, ανακάλυψαν πως από το κινητό τηλέφωνο του γνωστού παρουσιαστή λείπει η κάρτα sim.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ALPHA, όταν οι αρχές μπήκαν στο σπίτι του Παναγιωτόπουλου κατάσχεσαν έναν υπολογιστή και ένα κινητό τηλέφωνο, από το οποίο έλειπε η κάρτα sim. Μάλιστα, ο Απόστολος Λύτρας εξέφρασε τη γνώμη του λέγοντας χαρακτηριστικά πως:

Τα νέα στοιχεία των αρχών οδηγούν σε δύο ενδεχόμενα. Το πρώτό είναι πως το κινητό που βρέθηκε δεν είναι αυτό που χρησιμοποιούσε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ή μπορεί να αφαίρεσε την sim για να κρύψει κάποια από τα δεδομένα που θα μπορούσα να συλλέξουν οι αστυνομικοί.

Νέες πληροφορίες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Το πρόσωπο της συζύγου του Στάθη Παναγιωτόπουλου - Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την Πρωτοχρονιά

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά την Πρωτοχρονιά, μαζί με την σύζυγό του και τον σκύλο τους. Μπορεί τις ημέρες των γιορτών να ήταν κλεισμένος στο σπίτι και ούτε στο μπαλκόνι να μην έβγαινε, ωστόσο, το Σάββατο 1/1 η κάμερα του Πρωινού τον "τσάκωσε" στο δρόμο.

Μάλιστα στα εν λόγω πλάνα της εκπομπής, είδαμε για πρώτη φορά και το πρόσωπο της γυναίκας του, η οποία παρά τις καταγγελίες που έχουν γίνει και σοκάρουν, συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό του και να τον στηρίζει.

«Ο παρουσιαστής βρίσκεται στα… κάρβουνα μην σκάσει κάποια νέα καταγγελία εναντίον του. Στα κάρβουνα βρίσκονται και γυναίκες με τις οποίες ο παρουσιαστής είχε συνάψει στο παρελθόν σχέση. Μέσα στις γιορτές μάλιστα μιλούσαν με δικηγορικά γραφεία, μήπως και βρίσκονται και οι ίδιες σε κάποιο βίντεο, η υπόθεση δεν έχει κλείσει», σχολίασε η δημοσιογράφος, Κέλλυ Χεινοπώρου.