"Ψήνομαι στον πυρετό, έχω..." - Υποφέρει από τα συμπτώματα κορωνοϊού η Ανθή Βούλγαρη!

Η αποκάλυψή της στον αέρα του Κοινωνία Ώρα MEGA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Το πρωί της Δευτέρας 3/1 η Ανθή Βούλγαρη απουσίαζε από την εκπομπή Κοινωνία ώρα Mega, δείτε εδώ όσα δήλωσε ο συνεργάτης της Ιορδάνης Χασαπόπουλος, καθώς πριν από λίγες ημέρες είχε έρθει σε επαφή με κρούσματα κορωνοϊού.

Σήμερα, το πρωί της Τρίτης 4/1 μίλησε στην εκπομπή αποκαλύπτοντας πως υποφέρει από τον ιό.

Οι δηλώσεις της Ανθής Βούλγαρη

«Έκανα την Πέμπτη το μοριακό και τα rapid τεστ αλλά ήταν αρνητικά. Χθες (σ.σ. Δευτέρα) αισθανόμουν κάπως τον λαιμό μου. Στο 5ο 24ωρο μετά την επαφή με κρούσμα ανέβασα πυρετό. Έκανα μοριακό τεστ, έκανα δύο rapid τεστ που βγήκαν θετικά» είπε η Ανθή Βούλγαρη.

Περιγράφοντας τα συμπτώματα που βιώνει μετά την νόσησή της η Ανθή Βούλγαρη είπε «ψήνομαι στον πυρετό, έχω φοβερό πόνο στα κόκκαλα. Τέτοιο πόνο είχα να περάσω από τότε που νόσησα με Η1Ν1. Εάν είχα κάνει την τρίτη δόση ίσως να το περνούσα απλά».

«Είμαστε ζωντανά παραδείγματα πώς είναι κάποιος με δεύτερη δόση και κάποιος με τρίτη δόση» είπε η Ανθή Βούλγαρη στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο ο οποίος επίσης ήρθε σε επαφή με κρούσματα την περασμένη Πέμπτη αλλά δεν έχει νοσήσει.

«Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όσους περνούν κορωνοϊό σε ένα δωμάτιο, μου πετάνε τα πράγματα από μακριά, μου αφήνουν το φαγητό έξω από το δωμάτιο» κατέληξε η Ανθή Βούλγαρη για όσα βιώνει από τη στιγμή που βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

«Όταν βγήκα από το χειρουργείο, είδα τον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο»

Η Ανθή που πριν λίγο καιρό παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο YOU είπε χαρακτηριστικά: «Για τον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο. Όταν ήρθε η ώρα να κάνω το χειρουργείο, είχε πει ο γιατρός να μπω στην εντατική γιατί ήταν οκτάωρο χειρουργείο. Όταν βγήκα κι είχαν τελειώσει όλα, είδα μια πολύ όμορφη μορφή, δεν έχω ξαναδεί πιο όμορφο άντρα και πολύ φωτισμένο.

Ανθή Βούλγαρη roomies

Κατάλαβα ότι ήταν ο άγιος Ιωάννης ο Ρώσος τον οποίο δεν έχω ποτέ επικαλεστεί, ούτε έχω πάει στο μοναστήρι του. Μετά από αυτήν την περιπέτεια πηγαίνω συνέχεια.

Τον είδα και δεν ξέρω πως. Όταν βγήκα από το χειρουργείο δεν μπήκα στην εντατική κι οι γιατροί είπαν ότι ήταν ο πιο ήρεμος εγκέφαλος που έχουν χειρουργήσει ποτέ. Τον είδα ως πρώτη εικόνα κι ήταν προστάτης μου από τότε. Το έχω ζήσει και δεν με νοιάζει αν με κοροϊδέψουν.» κατέληξε η δημοσιογράφος.