Δύσκολες ώρες για την Φωτεινή Δάρρα - «Οποιαδήποτε επιβάρυνση μπορεί να οδηγήσει σε...»

Εξελίξεις με την υγεία της λόγω κορωνοϊού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δύσκολες ώρες για την Φωτεινή Δάρρα - «Οποιαδήποτε επιβάρυνση μπορεί να οδηγήσει σε...»

Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε η Φωτεινή Δάρρα όπως γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Η τραγουδίστρια όπως αποκάλυψε αντιμετωπίζει ήπια συμπτώματα, ωστόσο αυτό που την άγχωσε περισσότερο είναι πως και η 80χρονη μητέρα της, η οποία είναι κατάκοιτη στο σπίτι με αναπνευστικά προβλήματα, διαγνώστηκε επίσης θετική στον ιό.

Σήμερα Τρίτη 4/1 μιλώντας στην εκπομπή Love It, αποκάλυψε την κατάσταση της υγείας της, αλλά και της μητέρας της την 5η ημέρα από την αρχή των συμπτώματων.

Η κατάσταση της υγείας της Φωτεινής Δάρρα

«Μην αμφισβητείτε τον κορονοϊό, δεν είναι απλό. Δυστυχώς είναι κάτι το οποίο δεν το περιμένεις καθόλου, εμένα νόσησε καταρχήν η κόρη μου, εγώ όμως δεν το περνάω ελαφριά. Σήμερα είναι η 5 μέρα από την αρχή των συμπτωμάτων και το βράδυ δεν κοιμήθηκα. Ίδρωνα, είχα φοβερό πόνο στα κόκκαλα και το πιο τρομακτικό από όλα είναι ο βήχας.

Η μαμά μου εμβολιάστηκε και στο σπίτι, έκανε και την δεύτερη δόση, γιατί είχε κάνει το μονοδοσικό. Μέχρι στιγμής την κρατάει καλά, γιατί έχει αναπνευστικά προβλήματα και για ανθρώπους που έχουν τέτοια προβλήματα, αυτό μπορεί να αποβεί μοιραίο. Φανταστείτε ότι η μητέρα μου είναι ένας άνθρωπος που φοράει τη ούτω η άλως τη μάσκα του οξυγόνου, οπότε καταλαβαίνεται ότι οποιαδήποτε επιβάρυνση μπορεί να οδηγήσει σε πολύ άσχημα πράγματα».

«Η αδερφή και ο γαμπρός μου έχουν τραπεί σε φυγή»

Τεράστιες δασικές εκτάσεις έχουν καταστραφεί ολοσχερώς στην χώρα μας από τις πυρκαγιές. Ανάμεσα στους ανθρώπους που έζησαν στιγμές αγωνίας ήταν και η Φωτεινή Δάρρα.

Η αδερφή της συγκεκριμένα και ο σύζυγός της αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το σπίτι τους στην Βόρεια Εύβοια προκειμένου να σωθούν οι ίδιοι.

Η καλλιτέχνης έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και εξέφρασε τον πόνο αλλά και την αγωνία της.

Η ανάρτηση της Φωτεινής Δάρρα

“Ένα μοναδικό περιβάλλον γύρω από το σπίτι της αδερφής μου και του γαμπρού μου στην βόρεια Εύβοια καταστρέφεται. Έχουν τραπεί σε άτακτη φυγή εγκαταλείποντας τους κόπους μιας ζωής πίσω τους. Ας τελειώσει επιτέλους αυτός ο εφιάλτης. Μαρίνα, Γιώργο ο θεός κοντά σας και κοντά σε όλους όσους κινδυνεύουν”.

Δραματικές ώρες για την Βασιλική Δάρρα