Μαύρο και θηρίο - Αυτό το αυτοκίνητο οδηγεί ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαύρο και θηρίο - Αυτό το αυτοκίνητο οδηγεί ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Μπορεί να πέρασε μερικές πολύ δύσκολες στιγμές, καθώς πριν λίγες εβδομάδες διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό και έμεινε σε απομόνωση στο σπίτι του, ωστόσο, πλέον ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει επιστρέψει στην καθημερινότητα του και στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Στο πλευρό του κάθε λεπτό βρίσκεται η σύντροφός του, Νάνσυ Αντωνίου η οποία τον στηρίζει σε κάθε του βήμα. Πριν από λίγες ημέρες λοιπόν, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων να μπαίνει στο αυτοκίνητο του παρουσιαστή.

Αυτό είναι το αυτοκίνητο του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Αυτή μάλιστα είναι μια από τις σπάνιες φορές που βλέπουμε το αυτοκίνητο του Γρηγόρη Αρναούτογλου που είναι όπως παρατηρήσαμε μαύρο και πολύ μεγάλο.

Γρηγόρης Αρναούτογλου Νάνσυ Αντωνίου

Αυτό το αυτοκίνητο οδηγεί ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Γενέθλια για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου - Η τούρτα έκπληξη από το Super Κατερίνα

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει σήμερα (17/12) τα γενέθλιά του και έτσι, η εκπομπή Super Κατερίνα αποφάσισε να του κάνει μία πολύ όμορφη έκπληξη έξω από τον ραδιοφωνικό σταθμό στον οποίο κάνει καθημερινά εκπομπή με τον Γιώργο Λιανό.

Ο παρουσιαστής, λίγο καιρό μετά τη μάχη του με τον κορωνοϊό, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην πρεμιέρα του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο, και εξήγησε πως το όλο εγχείρημα μέχρι στιγμής πάει πολύ καλά.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ. Έχω τελειώσει το γύρισμα από το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο και είμαι σερί. Πήγε πολύ καλά. Ενώ δεν περίμενα να βγει ωραίο από την επιτροπή, βγήκε ένα πολύ θετικό πράγμα που το απολαμβάνεις. Μια χαρά. Κάπου μέσα στον Γενάρη θα βγει στον αέρα», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.