Τζένη Μπότση: Αποκάλυψε πως έκανε πρωτοχρονιά στο νοσοκομείο με την κόρη της - Τι συνέβη;

«Είναι για όλους μας μια δύσκολη περίοδος»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τζένη Μπότση: Αποκάλυψε πως έκανε πρωτοχρονιά στο νοσοκομείο με την κόρη της - Τι συνέβη;

Το νέο έτος βρήκε την Τζένη Μπότση στο νοσοκομείο καθώς μέσα από ανάρτηση που έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό αποκάλυψε πως η αγαπημένη της κόρη, Αλίκη χρειάστηκε να μείνει πέντε μέρες στο νοσοκομείο λόγω μιας ασθένειας που την ταλαιπώρησε. Μάλιστα, εχθές 4/1 ανακοίνωσε επίσης πως είναι θετική στον κορωνοϊό.

Η ανάρτηση της Τζένης Μπότση για την κόρη της

«Η πρώτη φωτογραφία της χρονιάς ανήκει στο πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο!!! που κατάφερε να περάσει αξέχαστα 5 μέρες στο νοσοκομείο, κάνοντας τη μαμα και τον μπαμπά της, για μια ακόμα φορά, περήφανους για τον τρόπο με τον οποίο συνεργάστηκε! Αλλάξαμε λοιπόν χρονιά εκεί….

Μαζί με τους υπέροχους γιατρούς και το ακούραστο και πάντα χαμογελαστό προσωπικό…. Η Αλίκη τους θυμάται όλους , τη Μιμή, την Αννα, τον Χάρη και πάνω απ´ολους τη Μαρία με το μονόκερο … , εγώ θα προσθέσω τη Γιουλη , που ήταν η δύναμη μου.

Δεν περιμένω να διαβάσουν αυτές τις γραμμές αυτοί οι άνθρωποι, όμως τους στέλνουμε την αγάπη μας και τον σεβασμό μας! Και τώρα που εγώ βρέθηκα θετική, η Αλίκη μου λέει να πάρω κι εγώ σιροπακι για να γίνω καλά… Είναι για όλους μας μια δύσκολη περίοδος, πάμε με όρεξη να ρουφηξουμε το 22!!!!

Και επειδή διαβάζω συχνά ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο να σας θυμίσω ότι ένα πράγμα είναι: η αγάπη!!! Και είναι στο χέρι μας να την εξαπλώσουμε παντού! Καλή μας χρονιά λοιπόν!»

«Έπρεπε να βγει η Σοφία Μπεκατώρου για να ξυπνήσω» - "Γροθιά στο στομάχι" οι δηλώσεις της Τζένης Μπότση

Καλεσμένη στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι βρέθηκε το πρωί της Κυριακής (12/12) η Τζένη Μπότση, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή της να καταγγείλει γνωστό ηθοποιό. Μάλιστα όπως εξήγησε, χρειάστηκε να βγει η Σοφία Μπεκατώρου προκειμένου να την κάνει να «ξυπνήσει».

«Εγώ ησύχασα και δεν το περίμενα ότι θα ησυχάσω τόσο πολύ, ηρέμισα και βλέπω τη ζωή πιο θετικά. Έγινε μια μεγάλη αλλαγή γιατί είναι μια πολύ μεγάλη αλλαγή. Είμαστε σε έναν πολύ καλό δρόμο και συνεχίζει ο κόσμος να μιλάει και αυτό είναι πολύ θετικό.

Ο καθένας θα μιλήσει όποτε μπορεί. Εμένα μου πήρε πολλά χρόνια γιατί έπρεπε να βγει μια Σοφία Μπεκατώρου για να ξυπνήσω. Ο καθένας θα βγει να μιλήσει όποτε μπορεί, δεν θα πιέσω κανέναν», είπε χαρακτηριστικά η αγαπημένη ηθοποιός.