Φινάλε για το Style me Up - Η αποκάλυψη του Τρύφωνα Σαμαρά

«Τελείωσε, δεν ανανεώνεται»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φινάλε για το Style me Up - Η αποκάλυψη του Τρύφωνα Σαμαρά

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό έκανε το πρωί της Πέμπτης (6/1) ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο οριστικό φινάλε του Style me Up, το οποίο όπως αποκάλυψε τα έρθει μέσα στον Φεβρουάριο.

Λίγες μέρες μετά τη ληστεία που έγινε στο σπίτι του, ο Τρύφωνας Σαμαράς εξήγησε πως το παιχνίδι μόδας ολοκλήρωσε τα γυρίσματά του, καθώς αρχικά, η εταιρεία παραγωγής είχε αποφασίσει να κάνει συνολικά 100 επεισόδια.

Οι δηλώσεις του Τρύφωνα Σαμαρά για το Style Me Up

«Τελειώσαμε τα γυρίσματα, τελείωσε το Style me up. Κάναμε και τα 100 επεισόδια, γιατί κάναμε τέσσερα επεισόδια την ημέρα αλλά αυτό θα παίζεται στις οθόνες, θα το βλέπετε για αρκετό καιρό. Ήταν προγραμματισμένο να είναι 100 επεισόδια, τελείωσαν και έτσι τελείωσε, δεν ανανεώνεται. Από εκεί και πέρα θα βλέπαμε αν θα συνεχιστεί του χρόνου, τώρα του χρόνου δε ξέρουμε ακόμα.

Τα 100 επεισόδια είναι μέχρι τον Φεβρουάριο. Το γνώριζα, αυτό είχα υπογράψει. Απλώς με βλέπεις εδώ πέρα, γιατί ήρθα να μαζέψω τα πράγματά μου. Ενημέρωση από την εταιρία παραγωγής έχω για το τι θα κάνω μετά. Είναι στα σκαριά κάτι. Ο Νίκος Κοκλώνης μου έχει πει ότι κάπου θα με βάλει», αποκάλυψε.

Η αλήθεια για την κόντρα του Τρύφωνα Σαμαρά με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ο Τρύφωνας Σαμαράς μίλησε ανοιχτά για την φημολογούμενη κόντρα του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου με την οποία συνεργάζονται στο Style me Up, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ένθετο “Enjoy” που κυκλοφορεί με την Κυριακάτικη Δημοκρατία.

Φέτος είσαι στο Style me Up του Alpha, με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Ισχύουν οι φήμες πως δεν τα πάτε καλά;

Τα πηγαίνουμε μια χαρά. Άλλωστε, δεν συναντιόμαστε την ώρα του γυρίσματος. Γίνεται να τσακώνεσαι αν δεν έχεις επαφή με τον άλλον; Δεν γίνεται. Η μόνη μας επαφή είναι η συνεννόηση που κάνουμε κάθε φορά μεταξύ μας για την αλλαγή στο στιλ του εκάστοτε συμμετέχοντα στην εκπομπή.

Λίγο πριν από την πρεμιέρα σας ωστόσο είχες εκφράσει δημοσίως το παράπονό σου για τη μικρή παρουσία σου στο τρέιλερ - δείτε το εδώ

Επειδή είμαι ένα πρόσωπο που μετράει αρκετά χρόνια σε αυτή τη δουλειά, πιστεύω πως θα ήταν καλύτερα να μην ήμουν καν στο τρέιλερ από το να εμφανίζομαι τρία δευτερόλεπτα. Το εξέφρασα φυσικά καλοπροαίρετα και με χιούμορ. Δεν πιστεύω όμως ότι ήταν θέμα της Ηλιάνας αυτό. Έτσι θεώρησε ο σταθμός ότι έπρεπε να γίνει, έτσι έγινε. Άσχετα από τη δική μου διαφωνία.