«Για να πεις 45 χιλιάδες μπαρμπούτσαλα...» - Ξέσπασε ο Χάρης Ρώμας για τον Πετράκο στον αέρα του Πρωινού

Με αφορμή τις απόψεις του για το εμβόλιο του κορωνοϊού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Για να πεις 45 χιλιάδες μπαρμπούτσαλα...» - Ξέσπασε ο Χάρης Ρώμας για τον Πετράκο στον αέρα του Πρωινού

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (6/1) ο Χάρης Ρώμας. Ο γνωστός ηθοποιός, μετά την αποκάλυψη για την νέα του σχέση, αναφέρθηκε στις απόψεις που αφορούν το εμβόλιο του κορωνοϊού και συγκεκριμένα σε αυτές του Γρηγόρη Πετράκου.

Οι δηλώσεις του Ρώμα για το εμβόλιο του κορωνοϊού και τον Πετράκο

«Δε μπόρεσες να πείσεις ιατρικά ότι το εμβόλιο είναι το σωστό;» τον ρώτησε η Φαίη Σκορδά με τον Χάρη Ρώμα να απαντά: «Όχι, και αυτό με σόκαρε. Όταν δε μπορείς να πείσεις τον άνθρωπό σου…Ούτε θέλω να το συζητάω τώρα αυτό. Εδώ μιλάμε για χαμηλούς τόνους, δεν ήταν κάτι νοοτροπία Πετράκου, του άντρα της Θεοφανίας Παπαθωμά. Δεν ήταν αυτό που υπάρχει και μία ημιεπιστημονική κάλυψη για να πεις 45 χιλιάδες μπαρμπούτσαλα.

Γιατί περί αυτού πρόκειται, έτσι νομίζω εγώ τουλάχιστον. Ακούω ότι έχει πολλά likes κι αυτός. Και το κοινό του να τον αποδέχεται σαν μία καινούρια επιστημονική μορφή που λύνει τα προβλήματα του κόσμου».

«Υπήρξε ηθοποιός αρνητής του εμβολίου και τον αντικατέστησα!»

Στα παρασκήνια της παράστασης ο «Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός» βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής Τι λες τώρα και συνάντησε μεταξύ άλλων τον Χάρη Ρώμα. Ο ηθοποιός και σεναριογράφος, μετά από ερώτηση που του έγινε για τα εμβόλια, αποκάλυψε πως αναγκάστηκε να αντικαταστήσει συνεργάτη του, ο οποίος παρά την παράκλησή του και το χρονικό περιθώριο που του είχε δώσει, αρνιόταν να εμβολιαστεί.

«Θα ήταν πρόβλημα να έχω στον θίασο ηθοποιό που δηλώνει αρνητής του εμβολίου. Και ήταν πρόβλημα. Υπήρξε ένας ηθοποιός που ήταν αρνητής του εμβολίου και τον αντικατέστησα. Όχι ότι δεν τον αγαπούσα. Τον αγαπώ ακόμα και θα τον αγαπώ πάντα.

Όμως έπρεπε να δώσω το καλό παράδειγμα και στους άλλους, αλλά και τους τεχνικούς, που αποφάσισαν μετά από παράκλησή μου να εμβολιαστούν. Εγώ δεν το έκρυψα ποτέ, έχω σπουδάσει ιατρική, δε μπορώ να κάνω σκόντο όσο και να αγαπάω κάποιον. Ούτε καν με rapid test. Έδωσα μια περίοδο αρκετά μεγάλη για να το σκεφτεί και μετά αντικαταστάθηκε» εξήγησε ο Χάρης Ρώμας που είναι σε σχέση και πάλι μετά το χωρισμό του.