«Απ’ ό,τι φαίνεται έχω...» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Πατούλη για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό

Διαγνώσθηκε θετικός για δεύτερη φορά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Απ’ ό,τι φαίνεται έχω...» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Πατούλη για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό

Θετικός στον κορωνοϊό για δεύτερη φορά διαγνώστηκε ο Γιώργος Πατούλης. Ο ίδιος μίλησε το πρωί της Πέμπτης (6/1) στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε ότι έχει την μετάλλαξη Όμικρον.

Οι δηλώσεις του Πατούλη για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό

«Είμαι χωρίς συμπτώματα. Κάναμε τυχαία rapid test με τους συνεργάτες μου και βρέθηκα θετικός χθες το πρωί. Μέχρι τώρα δεν έχω συμπτώματα, από την άλλη πλευρά πρέπει να προχωρήσουμε στη διαδικασία της απομόνωσης για να μην μεταδώσουμε τον ιό και έτσι εκτελούμε την εργασία μας, διαδικτυακά.

Πέρσι τέτοια περίοδο, πριν τους εμβολιασμούς, είχα περάσει ξανά τη διαδικασία της νόσησης. Είμαι καλά σήμερα. Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε όλοι είναι να μετράμε την θερμοκρασία και τον κορεσμό του οξυγόνου. Απ’ ό,τι φαίνεται έχω τη μετάλλαξη Όμικρον. Αυτή τη στιγμή, η μετάλλαξη – τουλάχιστον για τους εμβολιασμένους – αυτή έχει μεγάλη μεταδοτικότητα, αλλά όχι υψηλή νοσηρότητα. Σαρώνει τα πάντα.

Ο γιος μου Αλέξανδρος μένει σε συγγενικό σπίτι, ώστε να μην υπάρξει κανένα θέμα. Έχει εμβολιαστεί με δύο εμβόλια, δεν έχει κανένα σύμπτωμα. Όλοι θα το περάσουμε» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Πατούλης.

Και η Μαρίνα Πατούλη θετική στον κορωνοϊό για δεύτερη φορά

Με το πέρασμα των ημερών ολοένα και περισσότεροι celebrities ανακοινώνουν μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς ότι έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό μιας και τα κρούσματα έχουν αυξηθεί ραγδαία τις τελευταίες ημέρες. Μάλιστα, ανάμεσα στα άτομα που έχουν βγει θετικοί στον ιό είναι και η Μαρίνα Πατούλη.

Η πρώην σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής έκανε γνωστή την είδηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμός καθώς δημοσίευσε μια φωτογραφία από το κρεβάτι της, αποκαλύπτοντας ότι η μετάλλαξη Όμικρον της έκανε «ποδαρικό» για το νέο έτος. Ωστόσο η ίδια δεν έχει χάσει καθόλου την καλή της διάθεση.

Κορωνοϊός - Η ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη

Η ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη