«Σήμερα το πρωί...» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Πατούλη για την κατάσταση της υγείας του

Η ανάρτηση στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Σήμερα το πρωί...» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Πατούλη για την κατάσταση της υγείας του

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο Περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργος Πατούλης, όπως ανακοίνωσε μέσα από ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, λίγες ημέρες μετά το θετικό τεστ και της Μαρίνας Πατούλη.

Αυτή μάλιστα είναι η δεύτερη φορά, καθώς είχε νοσήσει ξανά με κορωνοϊό τον Δεκέμβριο του 2020 και είναι τριπλά εμβολιασμένος.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Πατούλη

«Σήμερα το πρωί διαγνώστηκα θετικός στον κορονοϊό μετά από διεξαγωγή Rapid Test. Τα συμπτώματα μου ως τώρα είναι ήπια.

Τις επόμενες ημέρες, τηρώντας όσα ορίζουν τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, θα τεθώ σε απομόνωση στο σπίτι μου και θα ασκώ τα καθήκοντα μου, μέσω τηλεδιάσκεψης με τους συνεργάτες μου.

Χάρη στον τριπλό εμβολιασμό μου, είμαι αισιόδοξος ότι θα ξεπεράσω σχετικά εύκολα κι αυτή την περιπέτεια.
Καλώ όλους όσους δεν έχουν εμβολιαστεί, να το κάνουν άμεσα γιατί το εμβόλιο σώζει ζωές

Σήμερα το πρωί διαγνώστηκα θετικός στον κορονοϊό μετά από διεξαγωγή Rapid Test. Τα συμπτώματα μου ως τώρα είναι ήπια....

Posted by Giorgos Patoulis on Tuesday, January 4, 2022

Ενοχλήθηκε η Μαρίνα Πατούλη με δηλώσεις του Γιώργου Πατούλη

Συνέντευξη στο Πρωινό παραχώρησε η Μαρίνα Πατούλη και όταν ο δημοσιογράφος την ενημέρωσε για τις δηλώσεις που έκανε ο πρώην σύζυγός της Γιώργος Πατούλης, έμεινε άφωνη, έβαλε τα γέλια και ζήτησε να κλείσει η κάμερα.

«Ο κύριος Πατούλης, καλεσμένος στην εκπομπή μας, ανέφερε ότι τον συμβουλεύεστε για κάθε σας κίνηση», ρώτησε αρχικά ο ρεπόρτερ και τότε ήρθε η επική της αντίδραση.

«Αλήθεια; Μάλιστα», απάντησε και στη συνέχεια είπε: «Να του ευχηθώ καλή χρονιά, να προχωρήσει καλά και να υλοποιήσει τους στόχους του, δεν έχω κάτι άλλο».

«Καθοδηγούμενος ο Περιφερειάρχης από τη θέληση της γυναίκας του; Είναι προκλητικό αυτό. Αλήθεια; Κλείσε λίγο την κάμερα. Δηλαδή καθοδηγήθηκε ή χειραγωγήθηκε από τη δική μου θέληση; Είναι άστοχες αυτές οι εκφράσεις. Και θεωρώ ότι δεν του κάνουν καλό στην πολιτική του εικόνα που είναι η πρώτη του προτεραιότητα», ολοκλήρωσε.