«Καλύτερα που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απέλυσε την Ζήνα Κουτσελίνη»

Το σχόλιο ενός πρώην συνεργάτη της πρώτης...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Καλύτερα που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απέλυσε την Ζήνα Κουτσελίνη»

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε το πρωί της Πέμπτης (6/1) ο Χριστόφορος Πέσκιας. Ο ίδιος αναφέρθηκε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την Ζήνα Κουτσελίνη.

Οι δηλώσεις του Πέσκια για Σπυροπούλου - Κουτσελίνη

«Κάνει μαγειρική η Σπυροπούλου; Γιατί δεν μιλάς; Προειδοποίησέ με! Θα μάθει, θα κάνει οικογένεια και πρέπει να μάθει. Φαντάζεσαι να μην την απέλυε; Η Ζήνα είναι μια ζωή πίσω από τις κάμερες. Να είναι καλά το κορίτσι που την απέλυσε και η Ζήνα βγήκε κι αυτή μπροστά από τις κάμερες.

Τα λεφτά δεν είναι και τόσο καλά στην τηλεόραση και είναι και λίγο κουραστικό και δυσκολεύομαι να δεσμευτώ» είπε χαρακτηριστικά. Για την Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε πρόσφατα και η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κουτσελίνη ξεφτίλισε την Σπυροπούλου: "Ζήτησε την απόλυσή μου από τον ALPHA ενώ πριν από μια εβδομάδα είχε πεθάνει ο αδερφός μου"

Μέσα από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» προβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης 3/11 ένα μικρό απόσπασμα από την σπάνια συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Ανοιχτά» η Ζήνα Κουτσελίνη.

Μεταξύ άλλων η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε μια αρκετά δύσκολη περίοδο που είχε βιώσει καθώς αποκάλυψε τι είχε συμβεί πραγματικά με την απόλυσή της από το κανάλι του ALPHA αλλά και με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία ήταν στο νοσοκομείο χωρίς όμως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το τι ακριβώς συνέβη.

«Μετά από 25 χρόνια καριέρας, φτιάχνοντας παρουσιάστριες, προγράμματα και όλα τα σχετικά, νιώθεις ότι σε απολύουν.

Ενώ έχει πεθάνει πριν μία εβδομάδα ο αδελφός μου, όλοι να με ρωτάνε πώς είμαι και τι κάνω, φεύγω για την κηδεία, γυρίζω πίσω για να κάνουμε, ενώ δεν υπάρχει άλλος άνθρωπος για να ολοκληρώσει τις εκκρεμότητες για τον αδελφό μου. Ήμουν ο μοναδικός του άνθρωπος. Φεύγω, γυρίζω για να κάνουμε πρεμιέρα, κάνουμε 19% και ο ανταγωνισμός 9%. Το 19% μας δυσαρεστεί.

Τη δεύτερη μέρα κάνουμε 15%, εκεί τα βάφουμε μαύρα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι θέλω αυτό το πρόγραμμα που έχω βγάλει στον αέρα να γίνει με τη μία Ελένη Μενεγάκη. Ε δεν μπορείς να γίνεις με τη μία. Θέλει πολλή δουλειά και να στρώσεις πωπό κάτω".

«Δεν έκρυψα ποτέ ότι μιλάω για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Αν ήταν εκείνη ή κάποιος άλλος από το πρόγραμμα που ζήτησε την απόλυσή μου, δηλαδή ο Καλημέρης… Ξέρεις τι έχω; Αγάπη. Αυτό να κρατήσεις από εμένα.

Αν υπάρχει αυτή η κασέτα ντοκουμέντο αύριο, θα υπάρχει μόνο αγάπη. Και για αυτό το πλάσμα που πριν σου είπα ότι μετά την κηδεία του αδελφού μου, δύο εβδομάδες μετά, με έδιωξε, αγάπη συνεχίζει να υπάρχει».