Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα για τον Snik

Τι συνέβη με τον τράπερ;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα για τον Snik

Μπορεί το κέντρο στο οποίο εμφανίζεται να έκλεισε λόγω των έκτακτων μέτρων για τον κορωνοϊό, ωστόσο ο Snik είχε ένα ακόμα κρυφό χαρτί, μιας και την επόμενη εβδομάδα βγαίνει live το καινούργιο του άλμπουμ με τίτλο «1987».

Ο αγαπημένος τράπερ θα παρουσιάσει τη νέα δουλειά του την Τετάρτη 12/1 σε μία διαδικτυακή εκδήλωση.

Η ανακοίνωση για τον Snik

«Ο SNIK, ο no1 εκπρόσωπος της ραπ σκηνής στην Ελλάδα, επιστρέφει με το νέο του ολοκληρωμένο album που έχει τίτλο «1987», από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε και να απολαύσουμε τον SNIK σε αποκλειστική πρώτη μετάδοση του νέου του album, μέσα από το καινοτόμο concept του Jägermeister Live Arena και την πλατφόρμα της Viva»

Snik νέο άλμπουμ

Ποιες είναι σήμερα οι σχέσεις του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Στο κανάλι του Fipster στο Youtube βρέθηκε καλεσμένη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πριν από λίγες μέρες και του παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Η παρουσιάστρια μάλιστα μίλησε για τον Snik αλλά και το πώς είναι οι σχέσεις τους σήμερα.

Αρχικά, η Ηλιάνα αναφέρθηκε στον σκύλο που έχει από κοινού μαζί του, τη Μπέλα, για τον οποίο η Ηλιάνα πηγαίνει συχνά στο σπίτι του.

«Έχω τη Μπέλα, την έχει όμως ο Δημήτρης και εγώ τη βλέπω γιατί είναι το σκυλάκι μας. Πηγαίνω στο σπίτι και τη βλέπω, δε θα δω τον σκύλο μας; Δεν το παίρνω στο σπίτι μου. Είναι στο σπίτι του και δεν θέλω να το ταράζω.

Με τον Δημήτρη έχω μία σχέση αγάπης. Δεν είμαστε και κολλητοί! Δε ξέρω πώς τα φέρνει ο χρόνος γενικά με τους ανθρώπους που βγαίνεις και τι τελικά συμβαίνει στη ζωή σου. Εμείς έχουμε μία πάρα πολύ καλή σχέση, παρόλο που δεν είμαστε μαζί! Μιλάμε, βοηθάμε ο ένας τον άλλον σε ό,τι χρειαζόμαστε. Δε θα ήθελε ο Δημήτρης να γνωρίσω μία νέα σχέση του. Θα του αφιέρωνα το τραγούδι “Medusa”, επειδή είναι το αγαπημένο του».

Αναφορικά με το τι τύπος άντρας της αρέσει, αποκάλυψε: «Θέλω να είναι ειλικρινής, γλυκούλης και λίγο να με ταλαιπωρεί, δηλαδή να μη βαριέμαι. Τι ενδιαφέρον έχει αλλιώς;».

Οι τρεις πιο σέξι άνδρες για την Ηλιάνα είναι ο Snik, ο Δημήτρης Μοθωναίος και ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τελικά αποκάλυψε πως εδώ και έναν χρόνο είναι single ενώ για την προσωπική της ζωή μίλησε και πριν λίγες μέρες στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

TAGS