Αυτοί είναι οι μαχητές γονείς του Πέτρου Πολυχρονίδη - Αποκάλυψαν την τραγική ιστορία της οικογένειάς τους

«Είχαμε χάσει κι άλλο ένα παιδί»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αυτοί είναι οι μαχητές γονείς του Πέτρου Πολυχρονίδη - Αποκάλυψαν την τραγική ιστορία της οικογένειάς τους

Η κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με την Ζήνα» βρέθηκε στο χωριό του γνωστού παρουσιαστή, Πέτρου Πολυχρονίδη όπου μεταξύ άλλων σύστησε στον κόσμο τον πατέρα του, με τον οποίο μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό.

Μάλιστα, στην κάμερα μίλησε και η μεγάλη του αδυναμία όπου είναι η μητέρα του, Άννα. Mεταξύ άλλων ο ίδιος είχε αποκαλύψει πριν από λίγο καιρό πως δεν θέλει να αλλάξει ζώνη, τονίζοντας πως δεν του αρέσει καθόλου το πρωινό.

Οι δηλώσεις των γονιών του Πέτρου Πολυχρονίδη

«Τα σκουπάκια μου μεγάλωσαν τον Πέτρο. Είχαμε χάσει κι άλλο ένα παιδί, Πέτρος κι αυτός. Και μετά τη Μαρία. Είχαν προβλήματα φοβερά. Δεν τα έχει περάσει άλλος αλλά αντέξαμε να μη δείξουμε στο παιδί πώς τα τραβάγαμε αυτά να μην τα περάσει στο μυαλό του».

Από την άλλη η κυρία Άννα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το παιδί μου δουλεύει από τα 18 του χρόνια. Μέχρι που μπήκε στον Τροχό δεν ήξερε κανείς από τους συνεργάτες του το πρόβλημά μας. Η Μαρία μου ήθελε να “φύγει” με αξιοπρέπεια. Στα τελευταία λεπτά που έπρεπε να διασωληνωθεί έπιασε και έγραψε του γιατρού ότι ο Θεός θέλει να φύγω».

Με νέο ρόλο στο Star ο αγαπημένος παρουσιαστής, Πέτρος Πολυχρονίδης

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης αποτελεί έναν από τους πιο επιτυχημένους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης. Η εκπομπή του, "Ο Τροχός της Τύχης", προβάλλεται εδώ και χρόνια στο Star και σημειώνει καθημερινά εντυπωσιακά νούμερα στην τηλεθέαση.

Έτσι λοιπόν, το κανάλι αποφάσισε να αναθέσει ένα ακόμα πρότζεκτ στον Πέτρο Πολυχρονίδη, το οποίο ταιριάζει πολύ στο στιλ του και είναι σίγουρο πως θα το απογειώσει.

Ποιο νέο πρότζεκτ θα αναλάβει ο Πέτρος Πολυχρονίδης στο Star

Ο λόγος λοιπόν για το Asia Express, ένα νέο ταξιδιωτικό ριάλιτι που αναμένεται να μπει τον επόμενο καιρό στο πρόγραμμα του σταθμού και όλα δείχνουν πως ο Πέτρος Πολυχρονίδης έχει "κλειδώσει" στην παρουσίαση. Μάλιστα ήδη έχει κυκλοφορήσει και το πρώτο πρόσωπο που θα συμμετέχει στο παιχνίδι (δείτε εδώ ποιος είναι).