Ελεονώρα Μελέτη: «Η γιαγιά μου πάσχει από άνοια! Δεν...» - «Ράγισε» καρδιές με την ανάρτησή της

«Δεν έχει καταλάβει τα τελευταία χρόνια πως ζούμε μια πανδημία, αλλά...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ελεονώρα Μελέτη: «Η γιαγιά μου πάσχει από άνοια! Δεν...» - «Ράγισε» καρδιές με την ανάρτησή της

Σε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση προχώρησε το απόγευμα της Κυριακής (9/1) η Ελεονώρα Μελέτη. Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην γιαγιά της που πάσχει από άνοια.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία με την γιαγιά της, η ιποία κρατά το βιβλίο που έγραψε η εγγονή της.

Η ανάρτηση της Μελέτη για την γιαγιά της

«Αυτή είναι η γιαγιούλα μου. Μόλις κλείσαμε το τηλέφωνο. Η γιαγιά μου πάσχει από άνοια. Δεν έχει καταλάβει τα τελευταία χρόνια πως ζούμε μια πανδημία, αλλά θυμάται τι φορούσε ο παππούς μου στο πρώτο τους ραντεβού κ από που ψώνιζε υφάσματα στον Πειραιά όταν ήταν νέα. Με βλέπει λέει στο Πρωινό Καφέ , στον Αντ1, (με έβλεπε εκεί ακόμα κ όταν έκανα τα «μεσάνυχτα»,) αλλά ρωτάει πάντα τι κάνει ο Θοδωρής κ η Αλεξάνδρα. Της πήγα τις προάλλες το βιβλίο μου! Συγκινήθηκε, χωρίς όμως να καταλάβω αν νόμιζε πως ήμουν στο εξώφυλλο κάπου περιοδικού ή αν όντως ήξερε πως αυτό που κρατάει στα χέρια της το έχω γράψει εγώ. Δεν θα το διαβάσει ποτέ. Καμαρώνει όμως.

Το φιλάει. Είναι τρομακτική η φθορά που μπορεί φέρνει ο χρόνος στον άνθρωπο. Τρομακτική. Και παρά αυτή τη φθορά η γιαγιά μου ακόμα κ αν δεν περιμένει επισκέψεις, θα έχει περιποιημένο μανικιούρ, θα φοράει κοσμήματα, στέκα στα μαλλιά κ πέρλες. Γιατί ο χρόνος τελικά, το στυλ, την αξιοπρέπεια κ την ευπρέπεια του ανθρώπου δεν έχει βρει ακόμα τρόπο να τα αγγίζει. Η γιαγιά όταν της είχα δείξει αυτή τη φωτογραφία με είχε πει: ωραία είμαι, να τη δείξεις με το τηλέφωνο! Να τη λοιπόν!» έγραψε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία ενοχλήθηκε με ένα σχόλια που δέχτηκε.

Ελεονώρα Μελέτη ανάρτηση για την γιαγιά της

«Γινόταν ένας καθημερινός διασυρμός γύρω από το όνομά μου...» - Συγκινούν τα λόγια της

Για τη δύσκολη περίοδο που βίωσε στη δουλειά της στο χώρο της τηλεόρασης, μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Real και στη δημοσιογράφο, Νίκη Κώτσου.

Μετά την συγκλονιστική της εξομολόγηση στο πλατό της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι για τα όσα πέρασε από πρώην συνάδελφό της που της έκανε την ζωή μαρτύριο, δεν δίστασε να αναφερθεί και σε ένα άλλο περιστατικό.

Υπήρξε μια περίοδος που ήταν πολύ δύσκολη για εσένα σε ότι αφορά τα ΜΜΕ. Τα πυρά έρχονταν από παντού.

Αυτά τα πυρά εγώ τα ευλογώ. Υπήρχε μια περίοδος στα ΜΜΕ που βίωσα bullying. Γινόταν ένας καθημερινός διασυρμός γύρω από το όνομά μου, με ακραίους χαρακτηρισμούς, και όχι μόνο τηλεοπτικός. Χωρίς να καταλαβαίνω το γιατί. Πλήρωνα το κόστος και το τίμημα μιας τύχης να βρεθώ την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο μέρος για να αρπάξω μια ευκαιρία που μου άνοιγε μια επαγγελματική πόρτα τεράστια, αυτή του Πρωινού Καφέ. Σε εκείνη την περίοδο αναφέρομαι.

Αυτό, ωστόσο, με έκανε να έρθω πολύ κοντά στον εαυτό μου και να εκτιμήσω πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Όχι ότι δεν είχε κόστος. Στην προσπάθεια να προστατέψω τον εαυτό μου, απομακρύνθηκα από ανθρώπους. Κάνοντας, βέβαια, έναν απολογισμό, ήταν ένα βίωμα που με έκανε να σταθώ πάρα πολύ στα πόδια μου και να αρχίσω να φιλοσοφώ τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Και ως προς τον τρόπο που συμπεριφέρομαι και εγώ στους άλλους.