Γυμνή σε σαλέ στις Γαλλικές Άλπεις - Οι φωτογραφίες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου

Πήραν φωτιά τα likes

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γυμνή σε σαλέ στις Γαλλικές Άλπεις - Οι φωτογραφίες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου

Παρά τις φήμες που την ήθελαν να έχει... επανασυνδεθεί με τον Snik, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πέρασε μόνη της το τριήμερο μετά τα Θεοφάνεια, στις Γαλλικές Άλπεις, και φρόντισε να μοιραστεί κάποιες στιγμές από την ζωή της εκεί μέσα από stories και φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η φωτογραφία που συγκέντρωσε τα περισσότερα likes ήταν αυτή στην οποία η παρουσιάστρια του ALPHA ποζάρει γυμνή, καλυμμένη με ένα πάπλωμα μέσα και έξω από το σαλέ στο οποίο διέμενε.

Κι επειδή τα λόγια είναι περιττά και μια εικόνα ίσιον χίλιες λέξεις.. θαυμάστε την κι εσείς:

Η ανάρτηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Συζητήθηκε, μάλιστα, και σε πρωινές εκπομπές...

Οι σχέσεις που έχει σήμερα με τον Snik

Στο κανάλι του Fipster στο Youtube βρέθηκε καλεσμένη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πριν από λίγες μέρες και του παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Η παρουσιάστρια μάλιστα μίλησε για τον Snik αλλά και το πώς είναι οι σχέσεις τους σήμερα.

Αρχικά, η Ηλιάνα αναφέρθηκε στον σκύλο που έχει από κοινού μαζί του, τη Μπέλα, για τον οποίο η Ηλιάνα πηγαίνει συχνά στο σπίτι του.

«Έχω τη Μπέλα, την έχει όμως ο Δημήτρης και εγώ τη βλέπω γιατί είναι το σκυλάκι μας. Πηγαίνω στο σπίτι και τη βλέπω, δε θα δω τον σκύλο μας; Δεν το παίρνω στο σπίτι μου. Είναι στο σπίτι του και δεν θέλω να το ταράζω.

Με τον Δημήτρη έχω μία σχέση αγάπης. Δεν είμαστε και κολλητοί! Δε ξέρω πώς τα φέρνει ο χρόνος γενικά με τους ανθρώπους που βγαίνεις και τι τελικά συμβαίνει στη ζωή σου. Εμείς έχουμε μία πάρα πολύ καλή σχέση, παρόλο που δεν είμαστε μαζί! Μιλάμε, βοηθάμε ο ένας τον άλλον σε ό,τι χρειαζόμαστε. Δε θα ήθελε ο Δημήτρης να γνωρίσω μία νέα σχέση του. Θα του αφιέρωνα το τραγούδι “Medusa”, επειδή είναι το αγαπημένο του».

Αναφορικά με το τι τύπος άντρας της αρέσει, αποκάλυψε: «Θέλω να είναι ειλικρινής, γλυκούλης και λίγο να με ταλαιπωρεί, δηλαδή να μη βαριέμαι. Τι ενδιαφέρον έχει αλλιώς;».