Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

«Από τη στιγμή που υπάρχει τέτοια επικαιρότητα...» - Ο λόγος που Σκορδά και Λιάγκας έπαιξαν τις δηλώσεις του Τζούμα

Η απάντησή τους μετά την ενόχληση του ραδιοφωνικού παραγωγού με την εκπομπή

«Από τη στιγμή που υπάρχει τέτοια επικαιρότητα...» - Ο λόγος που Σκορδά και Λιάγκας έπαιξαν τις δηλώσεις του Τζούμα
News 10.01.2022 11:54
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην ενόχληση του Κωνσταντίνου Τζούμα με το Πρωινό και τον λόγο που δεν τον προστάτεψαν μετά τις δηλώσεις του θέλησαν να τοποθετηθούν η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, μέσα από την σημερινή (10/1) τους εκπομπή.

Τα σχόλια Σκορδά - Λιάγκα για Τζούμα

«Αυτό που είπε και ο κύριος Τζούμας. Ότι ο δημοσιογράφος έπρεπε να τον προστατέψει. Ποιο είναι το κριτήριο που θα προστατέψεις κάποιον; Να μην αλλάζεις τα λεγόμενά του. Υπήρχαν και άλλα που δε μπήκαν. Γιατί κάποιοι μου έγραψαν στο Instagram γιατί θα παίξουμε αυτή τη συνέντευξη. Από τη στιγμή που υπάρχει μια τέτοια επικαιρότητα, προφανώς και πρέπει να παίζεις αυτές τις συνεντεύξεις. Για να ξέρουμε τι γίνεται» είπε η Φαίη Σκορδά.

Ο Γιώργος Λιάγκας με την σειρά του είπε: «Είπε ότι θα έπρεπε να τον προστατέψουμε. Πιστέψτε με ότι προστατεύουμε γιατί δεν παίζουμε ποτέ ολόκληρη τη συνέντευξη. Και πράγματα που δεν πρέπει να ειπωθούν και τον εκθέτουν. Όμως δε μπορούμε να λογοκρίνουμε τη θέση ενός ανθρώπου. Πάμε σε λογικές χούντας».

«Περιμένω από τις παρά 10! Φεύγω!»

Στο Πρωινό μίλησε ζωντανά το πρωί της Δευτέρας (10/1) ο Κωνσταντίνος Τζούμας, με αφορμή τις δηλώσεις του για τις γυναικοκτονίες που έχουν προκαλέσει σοβαρό ντόρο. Ο ραδιοφωνικός παραγωγός και ηθοποιός -που κατακεραυνώθηκε από γνωστή τραγουδίστρια- παρουσιάστηκε αρκετά ενοχλημένος από την καθυστέρηση που υπήρχε στην εμφάνισή του στην εκπομπή.

«Καλημέρα, καλημέρα, περιμένω από τις παρά 10. Γεια χαρά, ό,τι έχω να πω το είπα και από εδώ και πέρα πέφτει σιωπή για να αναλάβουν οι δικηγόροι. Αντίο. Γεια χαρά… Φεύγω…

Κ. Λιάγκα είστε υπεύθυνος άνθρωπος, δε μπορώ να απευθυνθώ σε εσάς που περιμένω από τις παρά μέχρι και τις και 20 και ζητάτε να πάμε σε διαφημίσεις. Δεν περιμένω τίποτα, αυτά είναι προνόμια του διαδικτύου, δεν έχω σχέση με αυτό. Συχνάζω στο Φίλιον, να έρθετε τα απογεύματα να με βρείτε. Γιατί πρέπει να πω κάτι; Καλημέρα σας!», είπε ο Κωνσταντίνος Τζούμας.

Ο Γιώργος Λιάγκας με την σειρά του δήλωσε: «Γιατί δεν το λήξατε το θέμα και να πείτε ότι δεν εννοούσα αυτό;» με τον Κωνσταντίνο Τζούμα να απαντά: «Έλειπε το ρήμα “νόμιζε”. Φαντάσου η κάθε φλύαρη γυναίκα να είναι απόρροια γυναικοκτονίας. Έχουμε χάσει το χιούμορ μας. Οι εποχές πρέπει να αλλάξουμε και εμείς δεν πρέπει να αλλάξουμε το χιούμορ μας. Καλημέρα και καλή χρονιά! Δεν ανακαλώ τίποτα, κάνω χιούμορ άλλες φορές μπορεί να είναι πετυχημένο και άλλες αφόρητο».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Υπέρ του Τζούμα ο Νίκος Ζερβός - «Και εγώ έχω σκεφτεί όταν με πρήζει μια γυναίκα να την καρυδώσω»

Βγήκε από τα ρούχα της Νικόλεττα Ράλλη με τον Τζούμα - «Έτσι και γινόταν αυτό σε μένα...»

Share