«Μπαίνω για την πρώτη επέμβαση, με ναρκώνουν και...» - Συγκλονίζει η Κατερίνα Ζαρίφη

Η αποκάλυψή της ότι νόσησε από κορωνοϊό 2 φορές

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Μπαίνω για την πρώτη επέμβαση, με ναρκώνουν και...» - Συγκλονίζει η Κατερίνα Ζαρίφη

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (10/1) η Κατερίνα Ζαρίφη, με αφορμή την έναρξη της θεατρικής παράστασης Cavewoman που πρωταγωνιστεί.

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός που έχει χάσει αρκετά κιλά αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως έκανε μία χειρουργική επέμβαση, ενώ παράλληλα τόνισε πως νόσησε δύο φορές από κορωνοϊό.

Οι δηλώσεις της Ζαρίφη

«Πριν από λίγο καιρό έκανα μία επέμβαση. Μπαίνω για την πρώτη επέμβαση, με ναρκώνουν, ξυπνάω και μου λέει η κοπέλα σας ναρκώσαμε αλλά δεν έγινε η εγχείρηση γιατί έπεσε ο αιματοκρίτης. Μετά από 15 μέρες ξαναπάω, κάνω την εγχείρηση και όλα καλά.

Λίγες ημέρες μετά, έρχεται η Όμικρον στην Ελλάδα. Κολλάω και την Όμικρον, έχω κολλήσει και τις δύο μεταλλάξεις, αν κολλήσω και τρίτη θα με στείλουν στη Γουχάν για πειραματόζωο», αποκάλυψε η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Λύγισε» στον αέρα του Mega η Κατερίνα Ζαρίφη με την αναφορά στον πατέρα της

Καλεσμένη στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι ήταν το πρωί της Κυριακής (3/10) η Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα νέα της επαγγελματικά βήματα ενώ συγκινήθηκε ιδιαίτερα στην αναφορά που έγινε στον αγαπημένο της πατέρα που έχει φύγει από τη ζωή.

«Στους Συμπέθερους από τα Τίρανα είμαι δημοτική σύμβουλος από τη Λάρισα. Κάνω την πολύ καθαρή αντιπολίτευση, αλλά είμαι και εγώ μέσα στη σαπίλα. Έπρεπε να απομνημονεύσω 60 πουλιά για αυτό το ρόλο. Θα κλάψετε με αυτή τη σειρά. Είναι όλα πάρα πολύ αστεία. Οι Ρέππας-Παπαθανασίου και το θάμνο να μου έλεγαν να πάνω να κάνω θα δεχόμουν» εξήγησε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Η Κατερίνα Ζαρίφη, μιλώντας για την ενασχόλησή της με την υποκριτική, δήλωσε «ότι ήταν από παιδί ένα όνειρο για εμένα. Όσο μεγαλώνω καταρρίπτω τις ταμπέλες σε όλους τους χώρους. Δεν πρέπει να αφήνεις απωθημένα γιατί μετά γίνονται εκκρεμότητες και σε πάνε πίσω».

«Με το που βλέπω τη φωτογραφία του μπαμπά μου, είναι ενστικτώδης η αντίδραση», είπε χαρακτηριστικά εμφανώς συγκινημένη.