Κάτια Ζυγούλη: Το ασύλληπτο ποσό που έχει πάρει για μία φωτογράφιση

Η αποκάλυψη του Μάκη Τσέλιου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κάτια Ζυγούλη: Το ασύλληπτο ποσό που έχει πάρει για μία φωτογράφιση

Καλεσμένος στην εκπομπή Αυτό είναι Σαββατοκύριακο βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (10/1) ο Μάκης Τσέλιος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την Κάτια Ζυγούλη, η οποία όπως είπε ήταν ένα από τα μοντέλα που είχε δώσει τα περισσότερα χρήματα.

Η Κάτια Ζυγούλη είναι άλλωστε ένα από τα κορυφαία μοντέλα που έχουν περάσει από τη χώρα μας, ενώ την ίδια στιγμή υπάρχουν εξελίξεις και με την τηλεοπτική της καριέρα.

Οι δηλώσεις του Μάκη Τσέλιου για την Κάτια Ζυγούλη

«Δεν έπεσα ποτέ ούτε οικονομικά γιατί είχα ένα μέτρο. Παρόλο που είχα μεγάλες απώλειες. Όταν πέθανε ο Βασίλης, εγώ είχα χαλάσει μια περιουσία ολόκληρη δική μου και δική του. Χρωστούσα τότε στην αγορά 130 εκ. δραχμές. Τα πλήρωσα όλα δουλεύοντας και δεν έχει άνθρωπος να πει πάνω σε αυτό κάτι κακό για εμένα. Κυνηγούσα τα μοντέλα να τα πληρώσω.

Τα περισσότερα λεφτά που έχω δώσει σε μοντέλα είναι στην Κάτια Ζυγούλη, στον Γιάννη Σπαλιάρα, στον Αλέξανδρο Παρθένη και στην Εβελίνα Παπαντωνίου. Κάτι εκατομμύρια… για μία φωτογράφιση», είπε χαρακτηριστικά ο Μάκης Τσέλιος.

Δημοσίευμα θέλει τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη στα χωρίσματα

Σε ένα εξώφυλλο περιοδικού που κυκλοφορεί τις τελευταίες εβδομάδες, δημοσίευμα θέλει την Κάτια Ζυγούλη και τον Σάκη Ρουβά να βρίσκονται στα χωρίσματα. Ωστόσο, δεν είναι επιβεβαιωμένες πληροφορίες.

Δείτε το δημοσίευμα στο Athensmagazine.gr