Θετική στον κορωνοϊό η Αντριάνα Παρασκευοπούλου

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Θετική στον κορωνοϊό η Αντριάνα Παρασκευοπούλου

Το τελευταίο διάστημα η γνωστή δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Αντριάνα Παρασκευοπούλου είναι απούσα από το κεντρικό δελτίο. Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής «Happy Day», η ίδια φαίνεται πως νοσεί από κορωνοϊό, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι της.

Βέβαια, με αφορμή την έξαρση της νόσου covid - 19, ολοένα και περισσότερα άτομα έχουν ανακοινώσει πως έχουν διαγνωστεί θετικοί.

Οι πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της Αντριάνας Παρασκευοπούλου

«Το τελευταίο δελτίο το είπε στις 29 Δεκεμβρίου. Έκτοτε λείπει από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ. Νοσεί με κορονοϊό και τη βρήκε κουρασμένη. Ευτυχώς, χάρη στα διαγνωστικά τεστ που γίνονται σε όλα τα κανάλια, βρέθηκε νωρίς.

Δεν ήρθε σε επαφή με άλλους ανθρώπους. Ταλαιπωρήθηκε λιγάκι γιατί δε διαγνώστηκε εξ’ αρχής. Τα rapid αρχικά έβγαιναν αρνητικά, είχε προλάβει και είχε αυτοπεριοριστεί γιατί είχε όλα τα συμπτώματα. Να της ευχηθούμε περαστικά».

«Το τροχαίο ήταν ένα γερό μάθημα ζωής»

Το πρωί της Παρασκευής, η Αντριάνα Παρασκευοπούλου βρέθηκε στο Happy Day και μεταξύ άλλων μίλησε για το σοκαριστικό τροχαίο που είχε πριν από λίγο καιρό, το οποίο όπως παραδέχθηκε, της άλλαξε τη ζωή.

«Ήταν ένα γερό μάθημα ζωής για εμένα, άλλαξα πολύ μετά το τροχαίο. Νομίζω ότι αν μου ζητούσαν να το περιγράψω με μία εικόνα, πώς ήταν το τροχαίο, θα έλεγα ότι μαζί με το αυτοκίνητο που στραπατσαρίστηκε, έσπασαν και τα γυαλιά της καθημερινότητας που φοράμε, χωρίς να τα αντιλαμβανόμαστε.

Εκεί γκρέμισα τα κουτάκια μου. Μου είχε κάνει εντύπωση ότι λίγες ημέρες μετά το τροχαίο ότι πια παρατηρούσα και τις αλλαγές μέσα στην ημέρα, μικρά πράγματα δηλαδή.

Αυτό που κατάλαβα απόλυτα είναι η ζωή είναι ένα δώρο και δεν σου δίνεται έτσι απλά. Είναι ένα δώρο που σου δίνεται απλόχερα για να το τιμάς κάθε μέρα και οφείλεις να το τιμάς. Καμία ημέρα δεν πρέπει να είναι δεδομένη.

Για να αντιμετωπίσω τον φόβο του τροχαίου, έπιασα ξανά αμέσως το τιμόνι. Το αμάξι σερνόταν για 60 μέτρα στο αντίθετο ρεύμα, θυμάμαι σκεφτόμουν ότι πρέπει να κουλουριάσω τα χέρια και τα πόδια μου για να μην τα σπάσω», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.