Συγκινεί η Βίκυ Κάβουρα με την αποκάλυψή της: «Μαζεύτηκα, κλείστηκα, στεναχωριόμουν μόνη μου»

«Αυτό ήταν το μάθημα μου»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Συγκινεί η Βίκυ Κάβουρα με την αποκάλυψή της: «Μαζεύτηκα, κλείστηκα, στεναχωριόμουν μόνη μου»

Η Βίκυ Κάβουρα παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» όπου μίλησε για τις επισκέψεις σε ψυχολόγο αλλά και για τις προτάσεις γάμου που... μένουν στο Instagram.

Οι δηλώσεις της Βίκυς Κάβουρα

«Είμαι σίγουρη ότι οι άνδρες φοβούνται να με φλερτάρουν. Στο Instagram όλοι είναι έτοιμοι να με παντρευτούν και υπάρχει πολύ φλερτ, από κοντά όμως κανένας και τίποτα. Έχω σκεφτεί να τα παρατήσω! Και τώρα βρίσκομαι σε μια φάση ενδοσκόπησης που σκέφτομαι τι μου αρέσει και τι δεν μου αρέσει.

Τι θέλω και τι δεν θέλω. Σε συγκεκριμένα πράγματα που βλέπω στην τηλεόραση τώρα, δεν θα ήθελα με τίποτα να συμμετέχω. Οπότε ποτέ δεν ξέρεις… Η ψυχή μου μπορεί να είναι χαρούμενη με το να είμαι σερβιτόρα στο εξωτερικό, σε μια χώρα που δεν με ξέρει κανείς. Δεν έχω αυτό το ψώνιο που λένε.»

Και συνέχισε λέγοντας: «Στο DWTS υπήρχαν ένα, δυο άτομα που δεν μου έκαναν πολύ εύκολη την παρουσία μου εκεί. Δεν πέρασα τέλεια. Δεν μίλησα, αλλά νομίζω πως εκείνη ήταν η τελευταία φορά που ήμουν διστακτικό παιδάκι. Μαζεύτηκα, κλείστηκα, στεναχωριόμουν μόνη και αυτό ήταν το μάθημα μου».

«Νευρίασα για το δημοσίευμα...» - Άγριο ξέσπασμα από την Βίκυ Κάβουρα στον αέρα του ALPHA

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε το πρωί της Τετάρτη (29/12) η Βίκυ Κάβουρα. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις φήμες που την ήθελαν να βρίσκεται ξανά σε σχέση με τον Νίκο Οικονομόπουλο.

«Νευρίασα για το δημοσίευμα επανασύνδεσης μου με τον Νίκο Οικονομόπουλου. Τι να πω; Καλή καρδιά που λέει και ο Νίκος».

Αναφορικά με την απόφασή της να αποχωρήσει από την παράσταση στην οποία θα πρωταγωνιστούσε μαζί με τον Παντελή Καναράκη ανέφερε: «Δεν πρόκειται να το συνεχίσω αυτό. Θα το συνεχίσω of the record, όπως θέλω εγώ και αν θέλω εγώ. Καλά έκανα και μίλησα για την παράσταση και μακάρι να το έκαναν όλοι».