Η επική αντίδραση της Κατερίνας Ζαρίφη στον χαρακτηρισμό του Mente Fuerte: «Τον πήρα και...»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η επική αντίδραση της Κατερίνας Ζαρίφη στον χαρακτηρισμό του Mente Fuerte: «Τον πήρα και...»

Η Κατερίνα Ζαρίφη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την προσωπική της ζωή αλλά και για τις δηλώσεις που έκανε πρόσφατα ο γνωστός ράπερ, Mente Fuerte καθώς την αποκάλεσε «plus size μ@@@άρα».

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Ζαρίφη

«Τον πήρα, τον ευχαρίστησα. Του λέω αγόρι μου έστω και με αυτά τα λόγια πολύ σε ευχαριστώ. Δεν νιώθω έτσι όμως. Υπάρχουν μέρες που λες καλή είμαι σήμερα, υπάρχουν και μέρες που ξυπνάς και λες Παναγία μου. Είμαι καλά αυτή την εποχή σαν single. Δεν είμαι σε μία μόνιμη σχέση με τα στερεοτυπικά δεδομένα».

«Ήμουν πάντα έτοιμη να γίνω μάνα»

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» παραχώρησε δηλώσεις το πρωί της Παρασκευής 3/12 η Κατερίνα Ζαρίφη. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στις φήμες που την θέλουν να αναλαμβάνει εκπομπή αλλά και αποκάλυψε και την επιθυμία της να αποκτήσει το δικό της παιδί.

«Δεν ήμουν ποτέ έτοιμη για να γίνω σύζυγος, αλλά ήμουν πάντα έτοιμη για να γίνω μάνα. Αν προέκυπτε ένα παιδάκι θα το δεχόμουν με… τρέλα. Ποτέ δεν ξέρεις, αν δεν καταφέρω να γίνω μαμά κοιλιάς, θα γίνω μαμά αγκαλιάς, υπάρχει και αυτό, το σκέφτομαι πάρα πολύ.

Έβλεπα την Χριστίνα Κοντοβά που προχώρησε με την υιοθεσία και λέω… Ναι έτσι αξίζει ακόμη περισσότερο. Ο γάμος δεν υπάρχει σαν πλάνο. Με φαντάζεσαι εμένα με λευκό νυφικό σαν τούρτα;».