Έμεινε ο Πούμπουρας με τις σπόντες της Μενεγάκη on air - «Δεν ανταλλάξαμε ούτε χρόνια πολλά»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έμεινε ο Πούμπουρας με τις σπόντες της Μενεγάκη on air - «Δεν ανταλλάξαμε ούτε χρόνια πολλά»

Ο Σάββας Πούμπουρας στην σημερινή εκπομπή (11/01), «Ελένη» φαίνεται πως τα "έχασε" για τα καλά με το παράπονο που εξέφρασε η Ελένη Μενεγάκη στον ίδιο την ώρα που ήταν σε ζωντανή σύνδεση.

Μάλιστα, οι δυο τους έχουν δείξει κατά καιρούς πως η σχέση τους είναι ιδιαίτερη καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που πειράζουν ο ένας τον άλλον.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια εν δίστασε να πει ότι δεν αντάλλαξαν ευχές ούτε μία γλυκιά κουβέντα και όταν πήγε στο σπίτι της. Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Εμείς χθες Σαββούλη είναι σα να μη μιλήσαμε, γιατί; Εμείς οι δυο είναι σαν να μην είπαμε «χρόνια πολλά», μία γλύκα, μία σημασία δεν μου έδωσες, ένα βλέμμα… δεν ανταλλάξαμε και το αισθάνθηκα όταν πήγα στο σπίτι μου….».

Η αντίδραση του Σάββα Πούμπουρα στις δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη on air

Σοκαρισμένη η Ελένη Μενεγάκη στο πλατό του MEGA - «Πάρτε τους παλμούς της καρδιάς μου...»

Δεν το πίστεψε στα αυτιά της αυτό που άκουσε η Ελένη Μενεγάκη από το στόμα του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου. Όλα ξεκίνησαν μετά την είσοδο της στην εκπομπή Mega Καλημέρα, από μια συζήτηση που είχαν, με την παρουσιάστρια να ρωτάει τον συνεργάτη της τι θα έκανε αν ο γιος του που δεν ασχολείται καθόλου με το στοιχείο τους, ήθελε να ακολουθήσει το χώρο της σκηνοθεσίας.

Εκείνη την στιγμή λοιπόν και πριν προλάβει να ολοκληρώσει την πρόταση της, της απάντησε πως ο γιος του... σπουδάζει σκηνοθεσία.

Η Ελένη Μενεγάκη εκείνη την στιγμή τα έχασε και ρωτούσε «ο δικός σου ο γιος;», με το πάνελ της να ξεσπάει σε γέλια, αφού η παρουσιάστρια δεν θυμόταν τι σπουδές ακολουθεί ο γιος του επί χρόνια συνεργάτη της.