Συγκινεί ο Χρήστος Δάντης με την αποκάλυψή του για τα παιδικά του χρόνια: «Μοιραζόμασταν το αυγό στα δύο»

«Περνούσαμε δύσκολα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Συγκινεί ο Χρήστος Δάντης με την αποκάλυψή του για τα παιδικά του χρόνια: «Μοιραζόμασταν το αυγό στα δύο»

Ο Χρήστος Δάντης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την παιδική του ηλικία αλλά και το πως αντιμετώπισε η οικογένειά του τις δυσκολίες. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό αναφέρθηκε και στον θάνατο που τον "τσάκισε".

Οι δηλώσεις του Χρήστου Δάντη

«Μπορεί και να χαλάω τα παιδιά μου, γιατί είμαι της άποψης να παίρνουν κάθε εβδομάδα ένα παιχνίδι. Παίζουμε μαζί, αλλά δεν τα βάζω να διαβάσουν, σε αυτό είμαι κακός. Όπου και να πάω μιλάνε γι’ αυτό. Μπορεί να μπερδευτούν και να το πουν το παλιό μπουφάν ή παλιό σακάκι, αλλά θα μιλήσουν γι’ αυτό.

Όταν αρχίζαμε να διαφωνούμε ήμουν από τους τολμηρούς που έπαιρνε την απόφαση να χωρίσει, προτού πληγωθούν άλλοι άνθρωποι. Με την πιο πρόσφατη σύζυγό μου, την Τζένη, είμαστε πολύ καλοί φίλοι και μοιραζόμαστε τους δικούς μας προβληματισμούς».

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον πατέρα του - Τι συνέβη;

Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» όπου προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του Open έδειξαν ένα μικρό απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Χρήστος Δάντης στην εκπομπή «Ανοιχτά».

Ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε για την καριέρα του, για τις πιο προσωπικές πτυχές της ζωής του, ενώ αναφέρθηκε και στον πατέρα του, τον οποίο στερήθηκε όλη του την παιδική ηλικία. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό έφυγε από την ζωή και ο αδερφός του.

«Υπάρχουν πολλοί που όταν κάνεις αυτή τη δουλειά νομίζουν ότι την κάνουν μαζί σου. Από αυτά υπέφερα λίγο. Μπέρδεψε αυτό το πράγμα, τη μάνα μου, τον αδερφό μου, τον πατέρα μου».

«Τον πατέρα μου τον συνάντησα μετά από χρόνια. Από τα 5μιση τον ξαναείδα στα 20. Είχαμε μιλήσει μια φορά στο τηλέφωνο. Μόλις έβγαινα στο τραγούδι. Με ενοχλούσε πού αυτό».